reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

ja też się witam

ależ tu ruch od rana, co to jakieś święto???? super:-)

lena, Perfecta ależ smakowicie się zapowiadają te kuraki, musze koniecznie spróbować, może w weekend, będzie ku temu okazja:tak::-p
Agi oby ten dzień minął szybciutko i nie był zbyt męczący, w każdym razie do urlopiku juz nie daleko
Klementinka bardzo się ciesze że po badaniu wszystko ok i mały mężczyzna cały i zdrowy, super że Jasiu będzie miał braciszka, pewnie świetnie będą się razem bawić
tak sie zastanawiałam jak utrzymasz to w tajemnicy ale jak doczytałam już wszystko sie wydało, mężuś i tak sie domyślał pewnie, a jak podróż? mam nadzieję że spokojnie dojechaliście na miejsce, jak będziesz miec chwilkę między tysiącem spotkań to się odezwij koniecznie
kasiaj. kochana dobrze że już jesteś z powrotem i ogromne gratki dla Fifiego za tyle nowych umiejętności, ło i tyle ząbków, w poniedziałek oczywiście kciuki będziemy mocno zaciskać, a co do problemów wierzę że sobie z nimi poradzicie, jesteś dzielną i cudowną mamusią i już tyle przeciwności losy pokonałaś że i tym razem wszystko sie ułoży, gdyby coś to pisz
i miłego "wychodnego" dzisiaj, chyba możemy liczyć na jakąś relację po?
zyraffka a Ciebie to powinnyśmy chyba wszystkie porządnie ochrzanić co? dlaczego nie napisałaś choć słówkiem lub nie dałaś znać którejś że idziecie bądź jesteście w szpitalu?
oczywiście wspominałyśmy kilkokrotnie że nic nie piszesz ale ja podobnie jak dziewczyny myślałam że nie masz czasu bo jesteś wkońcu z Łukaszkiem sama, każda z nas czasem nie ma weny na pisanie, z czasem też różnie bywa ale nikt nie spodziewał się czegoś takiego
gdybyśmy wiedziały na pewno wsparłybyśmy chociaż dobrym słowem.... ale teraz już nie ważne - musisz tylko obiecac poprawę i że taka sytuacje sie nie powtórzy;-)
a jak się teraz Łuki czuje? w domku to od razu zdrowiej napewno, a jak z tymi uszkami przeszło też?
mimi a jak ty się czujesz brzuchatko?
Lencja zgodzę się właśnie kilka razy robiłam indyka i wyszedł rewelacyjnie, wszystkim smakowało
Koriander na rybki chętnie bym się przerzuciła ale nie mam dojścia do sprawdzonego sklepu ze świeżymi a te "marketowe" jakoś do mnie nie przemawiają
Avena fotka Igusi ślicznusia i jaka ona już duża
kreatorka no proszę jaka mobilizacja, tyle rzeczy zrobione, a jak z egzaminami, dużo jeszcze Ci zostało?
Gosiagro ja także słyszałam że w następnym tygodniu ma wrócić upalne lato i wysokie temperatury, więc wyjazd musi być udany, ciekawe jak Majusia zareaguje na wielką wodę?
Perfecta a co Ty o 2 w nocy robiłaś zamiast grzecznie spać? Tomek kombinowała ale chyba do końca mu się nie udało bo niedobra mama chcąc zaoszczędzić sobie kłopotów później odciągnęła dziecko od takiej zabawy i zainteresowała piłkami na balkonie, po powrocie chyba zapomniał o wchodzeniu na łóżko, tym sposobie zdobywanie szczytów odroczone w czasie:-p

oczywiście nie możemy zapomnieć o życzeniach dla solenizantów
Jagódek i chłopaków Ewuś oraz 11 miesięczniaka Eryczka

chyba na razie tyle, trzeba się zebrać i na jakiś mały zakupo-spacer się wybrać

reklama
Agi - staram sie być zorgaznizowana :-D
Lena - zazdroszczę, ja mam na odwrót, przed porodem nic mnie nie bolalo na @, a teraz to masakra :eek:

Idę sobie śniadanko zrobic, chociaż jakoś przed tymi egzaminami nie mam na nic ochoty kompletnie... nic nie umiem, a materiału bardzo dobrzo...

Wszystkiego dobrego dla Jagódek, bliźniaków i Eryka :-):-D

Agi - staram sie być zorgaznizowana :-D
Lena - zazdroszczę, ja mam na odwrót, przed porodem nic mnie nie bolalo na @, a teraz to masakra :eek:

Idę sobie śniadanko zrobic, chociaż jakoś przed tymi egzaminami nie mam na nic ochoty kompletnie... nic nie umiem, a materiału bardzo dobrzo...

Wszystkiego dobrego dla Jagódek, bliźniaków i Eryka :-):-D

No mówię Ci fakt, że przed mam taką złośc...wrr...
A jaki masz egz???

W życie wesoło, jak jaskółeczka,
wpłynęła rok temu mała łódeczka.
Na jej pokładzie Szymonek i Kubus stoi,
żagle napina, nic się nie boi.
Krzycza ochoczo: Niech nasza mama o swych synow się nie boi,
my mamo droga sobie poradzimy, bo przecież zawsze przy nas stoisz!
Kochani rodzice, zaden z nas sie nie "mażę",
nie straszni nam są nawet korsarze
i przez ocean życia przepłynę
z głową do góry - bo jestem Wasz synek :)
A my życzymy:
pomyślnych wiatrów małej łódeczce na Wielkim Życia Oceanie,
szczęśliwej drogi, gdziekolwiek popłyniecie Malutcy Kapitanie

Sto lat z okazji pierwszych urodzinek dla Kubusia i Szymusia!!:tak::tak:

To nie Grecja ,to nie Chiny,
to są Jagodek urodziny.
Zawsze zdrowa z lekarstw kpij
i beztrosko sobie spij.
Chleb na stole, mleko w dzbanku,
dobry humor, konto w banku,
niepsujący się samochód
i rosnący stale dochód.
Tego koriander z Lilusia życzy:-):-)

Ostatnia edycja:
Najserdeczniejsze życzenia dla 11- miesięcznego Eryczka! Rośnij zdrowo i z usmiechem na buziaku!
Oraz dla Wczorajszych i dzisiejszych solenizantów , którzy skończyli Pierwszy roczek swojego życia!!!! Hani , dwóch Jagódek , Blizniaczków Ewus Szymonka i Kubusia oraz Mikołajka!!!!!

Rośnijcie duzi, dzielni, zdrowi.
W 100% procentach odlotowi.
Nie zaglądajcie do kieliszka,
bo Wam będzie grała kiszka.
Teraz coś dla Waszych główek,
by nie było z niej makówek.
śmiejcie się dużo, uczcie się mało.
Na klasówkach ściągajcie śmiało.
Bądźcie pomocni jak komputer.
Szybcy jak japoński skuter.
Sympatyczni jak maskotka
i słodziutcy jak szarlotka.

Szczęścia, zdrowia, pomyślności
Czerpcie z życia same radości!
Niech los Wam zawsze sprzyja,
A co złe niech Was omija.
Dużo słodkości, szczęścia w miłości
Samych luksusów, milion całusów.
Niech odejdą precz gorycze
Z głębi serca Wam tego życzę.

Dzien dobry :-) Jade zaraz kupic nowy rower bo mi cos stary zaczal piszczec chyba przez to ze razem z Lila coraz wiecej wazymy :zawstydzona/y::cool2:

gosiagro a kiedy wyruszacie? Na pewno pogoda dopisze, oj bedzie cie tu brakowalo! A na ile jedziecie ?
eagle ja czasami biore morzone rybki, mocze w mleczku lub jakiejs marynacie i tez sa pyszne. Nie to co swieze ale zawsze jednak rybka :tak: A wy jakie plany na wakacje macie

Klementinko mam nadzieje ze dojedziecie bezpiecznie, jesli ci sie uda napisz chociaz slowko albo moze Lencji uda sie przekazac co i jak :tak:
Perfeciu ciesze sie ze zdrowko wraca!
kreatorka powodzenia na egzaminach, ja to tak mam ze sie ucze dzien lub dwa przed baaardzo intensywnie i zawsze bylo ok :)

Ale u nas pochmurno...wczoraj wsadziłam do pralki wszytskie misie Gai bo juz takie zakurzone...ale swojej małpki przytulanki nie dała;)
Kurde za 2 tyg roczek a my z menu jeszcze w lesie....co myślicie o żurku w chlebie??

gosiagro- nie wiem, gdzie wybywasz, ale udanego wyjazdu :)

Gosiu- A kiedy wyjażdżacie bo chyba pominęlam? Kochana w następnym tygodniu upały po 31 stopni:) Wrócisz jak po pobycie w Hiszpanii:) MAm nadzieję że dostęp do neta będziecie tam mieć?

Właśnie a gdzie Ty wyjeżdzasz i nic się nie chwalisz??

Gosiagro ja także słyszałam że w następnym tygodniu ma wrócić upalne lato i wysokie temperatury, więc wyjazd musi być udany, ciekawe jak Majusia zareaguje na wielką wodę?

gosiagro a kiedy wyruszacie? Na pewno pogoda dopisze, oj bedzie cie tu brakowalo! A na ile jedziecie ?

wyruszamy w sobotę z samego ranka, dłuugaaa droga nas czeka, mam nadzieję, że Majusia dobrze ją zniesie:tak: Perfekciu może uda mi się z komórki do was zaglądać, będę tęsknić:tak: a jak coś to pewnie z Kolenderka na gorącej linii będziemy:-p:-p:-):-)

kreatorka - powodzenia na egzaminach
koriander - czym tym tą Lilusię tak karmisz, że tak ładnie przybiera, no bo przecież Tobie to teraz tylko ubywa:-p:-p:-p:laugh2::laugh2: a gdzie wczoraj na wychodnym byłaś?;-);-)

wyruszamy w sobotę z samego ranka, dłuugaaa droga nas czeka, mam nadzieję, że Majusia dobrze ją zniesie:tak: Perfekciu może uda mi się z komórki do was zaglądać, będę tęsknić:tak: a jak coś to pewnie z Kolenderka na gorącej linii będziemy:-p:-p:-):-)

kreatorka - powodzenia na egzaminach
koriander - czym tym tą Lilusię tak karmisz, że tak ładnie przybiera, no bo przecież Tobie to teraz tylko ubywa:-p:-p:-p:laugh2::laugh2: a gdzie wczoraj na wychodnym byłaś?;-);-)

A gdzie jedziecie??
Do chorwacji\???

reklama
Do góry