reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Donia u mnie też już coś tam widać, przynajmniej tak mówią koleżanki z pracy. I jest taki twardyyyy.... nie to co sam tłuszczyk :p

Magda a ja sobie popijam koktajl truskawkowy, który przed chwilą przyrządziłam :-)

Nie no nie mam ochoty dziś na sex ;-) chłop u cioci na imieninach .. jestem ciekawa czy na trening pojedzie, bo jak nie to będzie mała wojna..

reklama
Dziewczyny moje świeżo zafasolkowane i te troszkę ze starszą ciążą zapamiętać dla potomności, zobaczyć serduszko można między 7-8 tygodniem a usłyszeć! między 12-14 tygodniem, ale na pewno już około 14 tygodnia, wcześniej nie da rady i to nawet nie wina sprzętu bo po prostu dzieciątko jest jeszcze za małe. Faktem jest, że im starszy detektor tętna płodu tym faktycznie dłużej poczekacie na usłyszenie bicia serduszka. Teraz produkują takie detektory, które można używać już od 10 tygodnia.

O kiślu gadam bo dobry na problemy żołądkowe!

Do góry