• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Donia termin miesiączki mam 19 czerwca, a owulacja była bodajże koło 5 czerwca ;)
Paluszek to mój 24 dc :D Nie mam pojęcia czemu plamiłam, gdyż nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało ;) A cykle mam regularne i są co 28 dni...

Lovka może być trochę za wcześnie, chociaż jak przeglądałam wykresy innych dziewczyn to robiły w 9dpo i wychodziło (ale innym nie)
ja robiłam w 12 dpo i wyszło
jak jesteś bardzo niecierpliwa to może spróbuj jutro, to będzie 11 dpo, masz test o czułości 10? innym raczej Ci nie wyjdzie

Lovka, skoro dopiero co skończyłaś plamić i zakładamy, że to implantacja, to test jeszcze nie wyjdzie.
Zresztą, po raz kolejny mówię, nie róbcie przed @ bo moze się okazać biochemiczna i tylko płacz będzie, a po co Wam to?

Cześć dziewczyny.. może któraś mi poda link to prowadzenia wykresu (mierzenia temp.) tam gdzie zapisuje sobie ATAN.. Bo nie mam weny na szukanie po stronach , a wiem że kiedyś dawała Atan link do swojego wykresu ...:-p

;**;**

reklama
Cześć dziewczyny.. może któraś mi poda link to prowadzenia wykresu (mierzenia temp.) tam gdzie zapisuje sobie ATAN.. Bo nie mam weny na szukanie po stronach , a wiem że kiedyś dawała Atan link do swojego wykresu ...:-p

;**;**

są różne strony

skrabmamy.pl
28dni.p - tu pierwszy miesiąc jest za darmo
fertilityfriend.com - to strona polecana przeze mnie

powodzenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry