reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mnie się też zdarzyło. Jeszcze dawno temu, w czasach chłopak / dziewczyna. Jesteśmy na wyjeździe, wieczór, baardzo miło, dzwoni moja mama :) no musiałam odebrać, a ten mnie napadł. Kurdeee...

oj dziewczyny uwielbiam was normalnie po calym dniu pracy wy mnie potraficie rozbawic do lez:) :-D

Sil - nie ma co pisz co cie tam w lozku nosi?? :p nikt nie ma sie czym tu zgorszyc w koncu same kobiety tutaj hihi i kazda przytulaski kocha:p w koncu z kad sie biora dzieci:p

Ja z moim na poczatku jak zaczelismy ze soba byc to mielismy chyba z 4 razy kiedy dzwonil moj papa do mnie i musialam odebrac i to w trakcie:/ wtedy to nie zapomne mojej miny i glosu. a moj tata do mnie a ty placzesz czy biegniesz bo taka zdyszana jestes:p wted to juz myslalam ze ze smiechu pekne a teraz jak moj tata u nas sobie siedzi w domku to w weekend moj tata pojechal sobie zwiedzac sztokholm my w kocu zaczelismy sobie przytulanki bo wyglodniali po tygodzniu bylismy i co?? i oczywiscie w trakcie najwazniejszego momentu moj tata zadzwonil do drzwi:p i przerwane:p szybko ciuszki na siebie hihi zaloazylam bluze tylko i spodnie:p i otworzylam i udawalam ze na balkonie bylam i nie slyszalam dzwonka:p a moj spal hihi

Ostatnia edycja:
Big no ja własnie chce od II trymestru zacząc bo ja wode uwielbiam i chce sobie duzo pływac...spokojniej ( mam nadzieje) bo ja po awf jestem i instruktorem pływania i wszystkimi stylami pływam ale bardzo energicznie i etraz musze się przestawic:(:(
narazie joga powolna,spokojna,rozmiękczająca brzuch,otwierająca miednicę i pachwine i przeciwdziałająca złemu samopoczucie...na kręgosłup tez idelana bo ja mam mocną skoliozę i tez musze profilaktycznie odciążac:):)

To ja kiedys zmęczona wracałam z pracy,obładowana zakupami i zadzwoniła moja siostrzenica 18 letnia...tak z nią rozmawiam i wchodziłam akurat po schodach i musiałam zacząc sapac z tego wszystkiego ,wiec ona w pewnym momencie się mnie pyta: ale ja ci na pewno nie przeszkadzam w niczym????..........hehe to miałam ubaw...ciekawe co sobie pomyślała:)

reklama
Do góry