reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Big, ale ja tą betę robiłam na początku marca... więc teraz już raczej ie pójdę powtórzyć :-p
Ja też już powoli rozglądam się za wyprawką :) duuużo tego :)

reklama
Łozeczko mam upatrzone, przewijak, wanienke. Zaraz Wam pokaze.
5.jpg m6175-1.jpg 09445876-2830-4122-89F0-DA3888906957.jpg

Ale jeszcze nie zamawiam, jeszcze czas, ale juz wiem jakie chce.
A reszta rzeczy to wiecie jakies pieluchy, podklady, majty poporodowe, ogolnie szok w trampkach jakie rzeczy tam sa!
DzIs wybieramy sie z mezem do H&M kupic malemu juniorowi cos, bo sa niby wielkie wyprzedaze a i moze maama zalapie sie na krotkie spodenki.

Big.. aż chce się mieć dziecko ;-)

a masz już szpital wybrany ? bo nie pamiętam czy pytałam, a my sąsiadki zza miedzy warto pożerować na czyjejś wiedzy ;-)

Hej :-) ach ale się wyspałam. A mój już u kolegi buszuje od rana :happy:.
Idę zaraz blok zrobić mmmm.. już się nie mogę doczekać aż będzie gotowy :-).
Magd.a z tym ginem chodzi o to że moją koleżankę trzymał prawie miesiąc po terminie a innej dziewczynie nie chciał od razu wywołać porodu jak się okazało, że płód jest martwy..
Big jak tak was czytam o tych ruchach dziecka to aż nie mogę się doczekać na swoje ;-)
Vanillia uciążliwe dolegliwości ale wiesz, że dzidzia się dobrze rozwija :-).

Ja to pewnie łóżeczko, wanienkę itp.. dostanę od rodziny. I już planuję, że jak dostanę łóżeczko to sobie je odrestauruję i pomaluję tak jak chcę :-).

Śliczne te rzeczy Big :) Ja takie konkretne zakupy zacznę we wrześniu pewnie, albo nawet październiku, ale chyba wolę wcześniej, bo później może mi być ciężko łazić po sklepach z wielkim brzucholem :p

Ale mam już kocyk, zestaw do obcinania paznokci i czesania włosków i parę ciuszków od teściowej :)

Witajcie

Widzę że przyjemne tematy dziś poruszane

Ja też będę miała większość rzeczy od rodzinki

Witaj LILLY dawno Cie nie było, niedługo półmetek, co? Jak tak brzunio? rosnie? A maleństwo?

FIFKA GRATULACJE, zdrowej spokojnej ciąży i zdrowego szkraba

BIG tez juz bym chciała czuć mojego maluszka

AEL tule bidulko, trzymaj sie

Ostatnia edycja:
reklama
Madziarka 15 grudnia wg OM, 14 wg USG :)

Ewika, ja dostałam dużą torbę papierową ciuszków, i taką małą reklamówkę, jak rozłożyłam pojedynczo wyszła mi cała sofa, fotel i stół i cztery krzesła obwieszone z góry na dół :p I to takie maleńkie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry