reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej dziewczynki:) ja mam chwile przed praca wiec nie moge sobie odpuscic zeby tu nie zajrzec:)

Paluszku- kochana mysl pozytywnie bedzie dobrze i nie ma co fasolka jest silna mama tez wiec nic zlego sie nie moze zdarzyc:)

Fifka- kochana nie sugeruj sie innymi forami:p nasze jest swiete i dziewczynki dobrze mowia... bedzie dobrze ladnie sie uspokuj i ciesz sie ze udalo sie wam w koncu:) bo juz bylas zrezygnowana:p jakis czas temu:) ciesze sie ze wam sie udalo i oby tak dalej::-) jeszcze troche i zostane tutaj sama :zawstydzona/y: u mnie ten cykl sie chyba wydluzy takei jakies mam wrazenie wiec mozliwe ze 28 dni bedzie mial ten cykl zeszly 26:p hihi mi wychodzi ze owu powinna byc w weekend:p a moj zapowiedzial ze w weekend sobie odbijemy caly tydzien dzis zaczynam testowac kiedy bedzie owu i zastanawiam sie czy unikac seksiku czy sobie jeszcze dac szanse.. sama sie chyba nakrecam:p chyba fifka mi taka wene dala ze jej sie udalo wczoraj mielismy w trojke dyskuje ja moj i moj papa... i papa mi wystrezlil kiedy on w koncu dziadkiem zostanie moj spojrzal na mnie i wiecie co?? powiedzial a Natalia sie miga:p ja oczy jak berety zawstydzona i zamilklam:p i szybko zmienilam temat o filmie:p spac mi sie chce taka glupia pogoda w sumie cieplo ale pochmurno i chyba bedzie padac

Lilly- ja tez licze na jakies zdjecie:p :-D

AeI- kochana uwielbiam Cie!!!! ty jednak dziewczyny umiesz postawic do pionu:p

reklama
Yyyy. chyba mi umknęła wiadomość o ginie o którym Klari mówi.. o co chodzi ?:>

A ja wczoraj swojego naciągnęłam na małe co nieco ;-) Jeszcze lepiej mi się spało ;-) ale teraz celibat do niedzieli ;-) niech rośnie testosteron mojemu M. i w niedzielę liczę na super eksta przytulasy ;-)

I powtarzam jeszcze raz, ja nie miałam w zamiarze gorszyć Was pozycjami, mówię tylko,że Ael była zgorszona,że uprawiałam miłość i rozmawiałam z babcią przez telefon :-D

Fifka, Lily, jak czytam ze macie niska bete, to mi sie noz w kieszeni otwiera, ja w 28 dc mialam 120, pozniej chyba raz tyle. To ja mialam niska bete, ale podkreslamy tu za kazdym razem ze nie liczy sie ilosc a przyrost. Takze leciec na druga bete za 2 dni i porownywac i niczym sie nie martwic, bo nas tu zalamiecie z Aerleda. Czarnowidzki jedne!
Wogole przegapilam wczoraj zacmienie slonca. Eh..
Dzis mnie moj berbec obudzil, wypinaniem, przeplywaniem, kopaniem. Kocham go :) Juz nie ma takich tylko kopniakow, a teraz czuc centralnie ruchy, ze on sobie gdzies plynie, przemieszcza sie , ze porusza nozka albo raczka. Slodkie to.Juz niedlugo i Was to czeka!

Kasia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ fluidki od zaciążonej to na bank szczęśliwe. trzymam kciuki żeby się udało w tym cyklu
Truskawcia wymioty sąnajbardziej uciążliwe i męczące bo niestety nie są tylko poranne, oprócz tego śpie......śpie i śpie, mogę tak cały dzień, a no i (.)(.) bolą jakby urywali ale poza tym to ok:-p dla mnie to i tak za dużo
Lovka a Ty kiedy testujesz?
Fifka super. teraz można głośno pogratulować. spokojnych 9 miesięcy:-)
Magda łohohoho jakie zabaweczki:-p

Dzięki dziewczyny! Ja koło 15 jadę do ginekologa. Co prawda nic jeszcze nie zobaczę ale muszę poprosić o wypisanie dupka bo mi się już kończy. A skoro miałam go brać normalnie w cyklu to i pewnie też w ciąży muszę. :-D

reklama
Big znowu znowu i nie wiem kiedy się to skończy... i jeszcze za przeproszeniem nie mogę się normalnie wypróżnić od kilku dni i dopiero wczoraj to zauważyłam...

Do góry