magenta :)
Fanka BB :)
hej dziewczynki
ja mam chwile przed praca wiec nie moge sobie odpuscic zeby tu nie zajrzec
Paluszku- kochana mysl pozytywnie bedzie dobrze i nie ma co fasolka jest silna mama tez wiec nic zlego sie nie moze zdarzyc
Fifka- kochana nie sugeruj sie innymi forami
nasze jest swiete i dziewczynki dobrze mowia... bedzie dobrze ladnie sie uspokuj i ciesz sie ze udalo sie wam w koncu
bo juz bylas zrezygnowana
jakis czas temu
ciesze sie ze wam sie udalo i oby tak dalej::-) jeszcze troche i zostane tutaj sama
u mnie ten cykl sie chyba wydluzy takei jakies mam wrazenie wiec mozliwe ze 28 dni bedzie mial ten cykl zeszly 26
hihi mi wychodzi ze owu powinna byc w weekend
a moj zapowiedzial ze w weekend sobie odbijemy caly tydzien dzis zaczynam testowac kiedy bedzie owu i zastanawiam sie czy unikac seksiku czy sobie jeszcze dac szanse.. sama sie chyba nakrecam
chyba fifka mi taka wene dala ze jej sie udalo wczoraj mielismy w trojke dyskuje ja moj i moj papa... i papa mi wystrezlil kiedy on w koncu dziadkiem zostanie moj spojrzal na mnie i wiecie co?? powiedzial a Natalia sie miga
ja oczy jak berety zawstydzona i zamilklam
i szybko zmienilam temat o filmie
spac mi sie chce taka glupia pogoda w sumie cieplo ale pochmurno i chyba bedzie padac
Lilly- ja tez licze na jakies zdjecie

AeI- kochana uwielbiam Cie!!!! ty jednak dziewczyny umiesz postawic do pionu
Paluszku- kochana mysl pozytywnie bedzie dobrze i nie ma co fasolka jest silna mama tez wiec nic zlego sie nie moze zdarzyc
Fifka- kochana nie sugeruj sie innymi forami

Lilly- ja tez licze na jakies zdjecie

AeI- kochana uwielbiam Cie!!!! ty jednak dziewczyny umiesz postawic do pionu