reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

zapomnialam o najwaznieszym:szok: jest pierwszy list od mojego wojaka!!!
List jest niczym konkretnym, to wlasciwie tylko forma z adresem, informacja kto jest jego instruktorem, co wolno a czego nie i malutka rubryczka na wpisanie osobistych slow do matki i ojca, poniewaz mogl tylko jeden taki list wyslac to skierowal go do mnie i...ojca na tej jednej formie tak po jednym zdaniu zeby sie modlic za niego ;-) Nastepne listy beda juz normalnymi listami. Ze to nie oboz harcerski to juz sie pewnie zdarzyl powaznie zorientowac po dwoch tygodniach. Podobno te pierwsze 2 tyg sa kluczowe i najwazniejsze z psychologicznego punku widzenia. Przezyl...najgorsze 2 tygodnie swojego zycia i jest na dobrej drodze :tak: Musze pomalu rezerwowac bilet na samolot na pierwszy tydzien wrzesnia...bedzie witajcie w goracym San Diego:happy:

reklama
Pawimi- no pewnie bym nie chciała sie zamienić ;)) też wolę kupować zeszyty i plastelinę :))
mówisz ,ze ja i emotki to jedno :))))
aaa-taka tam ze mnie jajcara :))
e112.gif

no i gratki :))
syn przeżył a pewnie Go tam po główce nie głaszczą..
rezerwuj bilet i nie zapomnij chusteczek :))

Pawimi,

to zuch chlopak, gratulacje dla niego, wiadomo ze sie tam nikt z nim nie cackal przez te 2 tygodnie i bulke z maslem to widzial ale tylko na talerzu ( albo i nie ;-) ) fajny i taki kontakt, a we wrzesniu.. oj to sie bedzie dzialo w tym San Diego :-D

Mama05,

ciesze sie, ze Ci sie zakupy udaly :tak:

Magda,

wielkie gratulacje !!

Joas,

kochana, oj naleza Ci sie te wakacje, naleza :tak: Mam nadzieje, ze uda Ci sie odpoczac, trzymam wlasnie za to kciuki :tak:

AnnaS,

dobrze, ze wrocilas do nas Babeczko :tak:

wlasnie bylam na 15 minutowym spacerze.......bleeeeeeeeeee!!!!!!!! war i skwar niesamowity. Ohyda!!! dostalam kijem po dupsku od trzeciorodnego - tak calkiem znienacka, a pozniej mnie nim dzgal po posladkach
gear_diagonal.gif
bardzo interesujacy to byl spacer
icon_biggrin.gif

a teraz zawiesil sobie kolorowy kocyk na tym kijaszku ktory przekamuflowal do domu i mowi ze to flaga amerykanska :-D:-D:-D coza patriora....krzyczy I love America hahahahaha

Ostatnia edycja:
Magda-
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif

a122.gif
a122.gif

gratki kochana!!!! za pierwszym razem ?????
dziękuje za wszystkie gratki
Mama nooo niesteyty nie za pierwszym niestety.To było 6 podejście:-D
Ale egzaminator tak prowadził mi egzamin i był ewidentnie tak nastawiony bym zdała,nie czepiał sie drobiazgów jak nie którzy poprzedni:wściekła/y:
No i mój maluszek w brzuszku tez się napewno do tego przyczynił bo brzuszek już nie da się ukryć ;-)

Pawimi:-D a to ci synek dzis uprzyjemnia dzień;-)

Wogóle to po samym egzaminie nie dotarło do mnie że to już koniec i żadnych kolejnych podejść nie będzie i że zostałam wąłśnie kierowcą:tak: że już nie musze sie doszkalać w szkole.Zresztą to był ostani moment bo nie długo musiałą bym ponownie zaliczać testy i jazdy doszkalające i znów bym musiała sporo w to zainwestować.

hEJ
cHCIAŁĄM SIĘ POCHWALIĆ
ZDAŁAM!!!!!:laugh2:

wielkie gratulacje :))))))))))))))))))))))))))))))))00
licze że u mnei teraz się uda na razie nie wykupowałam egzaminu bo nie czuje sie pewnie musze dokupić kilka godzin by się poczuć pewniej

jeny 9 h w pracy padam na ryj

córcia dziś ze szkoły przyniosła dyplom wzieła udział w konkursie plastycznym i jako jedyny zdobyła nagrode ze swojej grupy sozkk
a nagroda pół wyprawki hehehheheh:-):-D piórnik wyposażony świecówki ,ołówkowe kredki i kilka zeszytów jestem kilka zł do przodu :)

Agatulka no prosze jak miło-my tu o wyprawce a Ty córe na konkurs wysłałaś i juz trochę masz :))

Magda- najważniejsze ,ze masz już prawko:))ja zdałam za 2 gim razem:)

Pawimi-ale spacer z synem :)jeden w wojsku a drugi Cię szkoli :))

Kurka tyle czasu juz tu jestem a dAlej nie wiem jak wziąć w chmurke to co ktoś napisał:eek::eek::eek:

Magda brzuszki zawsze pomagaja- przy wszystkich egzaminach:-D:-D:-D

Agatulka gratulacje dla twojej córci!!!:-)

Mama świetnie ze udane zakupy uprzzyjemniły ci dzień:tak:

Pawimi list od syna wojaka to nie byle co...:tak:Pewnie juz sie tego wrzesnia doczekać nie mozesz , i jak sie spotkacie jak go przytulisz to go puscic nie bedziesz mogla:-D:-D:-D

A co do kremów to jestem tego samego zdania co ty...:tak: tyle ze nie stosuje nic (no czasem jak wychodze do ludzi to sie pomaluje a tak to stawiam na naturalność- może dlatego wyglądam tak staro:-D....ech
Jak sie starzeć to z wdziękiem:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ide robić koktail z truskawek- choc dzisiaj najchetniej wymieszałabym go z czyms wysokoprocentowym:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Ewunia -no zakupy udane ;))

a jako kosmetyczka wiem ,ze trzeba skórze pomóc-tyle chemii co jemy w pozywieniu to w kremie na pewno nie dostarczymy :)
skóra potrzebuje nawilżenia i samo picie wody nie wystarcza...
potrzebuje toniku
a fluid zapewnia to ,ze "syf" z powietrza nie dostaje sie "w całości" przez skórę-zmywamy go robiąc demakijaż ..
ja osobiście też nie używam wielu kosmetyków,ale krem na dekolt musi być,krem do twarzy i pod oczy musi być...
tonik i piling też
no i maseczki..

a ja dzis kupiłam truskawki i zapomniałam o nich
e136.gif

i jadłam dzis bób :))) dzieciństwo............

reklama
Ewuniaf,

kurde, ja tez jak nogdy walnelabym sobie dzis z grubej rury, wszystko mnie wkurza :wściekła/y:
U mnie dzis na obiadek byl ryz gotowany w mleku z sosem waniliowym i truskawkami ;-)

Pawimi,

doobree :-D

Mama05,

pisalysmy w tym samym czasie ;-) ja kupilam truskawki ..2 dni temu, mialy byc do ciasta. W koncu ciacho zaplanowalam inne i zapomnialam o owocach, ale dzis je wygrzebalam z lodowki.

Ostatnia edycja:
Do góry