Dobry wieczór!
Wpadam jak po ogień ;-)
Pawimi - kolejny patriota CI rośnie :-) Super ze Jonatan już przysłał list. Dwa tygodnie już??? Raju jak zleciało

Maureen - ryz na mleku - poezja smaku, niestety ja nie mogę a dzieciaki nie jadają
Mamo, Maureen, ja też mam truskawy w lodówce, muszę z nimi porządek zrobić, ale znów pędzę i pędzę, szlag by to trafił
Pisałyście laski o kremach, a wiec ja stosuję od czasu do czasu - może się uda raz w tygodniu. Dzięki naszej kochanej nadrzędnej kosmetyczce - Mamie - zaczynam kłaść sobie maseczki, mi pasują Dermiki, bo mnie nie uczulają, a efekty są fajne. Tylko, że ja dużo starsza od większości mam jestem
Liza - ja jestem niemalże 40tką a czuję się czasami jak 20 a czasami jak przechodzona 60tka
Coś się dzieje z moim Bartusiem. Dziś potwornie rozrabiał w przedszkolu, przeszedł samego siebie. A potem - odebrany przeze mnie dzisiaj zdecydowanie wcześniej - opadł totalnie z sił, w aucie zasnął o 15.30 i śpi do tej pory....To mu się jeszcze nigdy nie zdarzyło... Chociaż kiedyś Martynia zasnęła o 16 w aucie i obudziła się o 6 rano do przedszkola

No nic, będę zaraz zmykała, buziaki lasencje