wydawało mi sie, że rano pisalam posta, ale to chyba tylko moja wyobraznia
lazurek jak tam Twoja przypadlosc? lepiej?
anastazja zdiagnozowałaś juz przyczyne swedzenia?;-)
Bunny a w jakiej branzy pracuje Twoj mężuś? Dacie radę:-)
moj jeżdzi cięzarowka w międzynarodówce i żyje
a jak przyjezdza to nieraz przeszkadza
po prostu juz sie przyzwyczailam do takiego trybu życia. Widzisz, teraz powinien byc w domu, ale go nie ma, wroci pod koniec przyszłego tygodnia.
A z tą lodówką to niezle sie urzadziłas
rozczochrana- to ładnie rajcowałas, ze rano nie miałas sily męza wytarmosić

maron kochana to hormony w wiekszosci buzuja, ale ja Cie doskonale rozumiem, bo w ciazy to tez sie klocilam z Łukaszem tak ze i papiery rozwodowe szły w ruch i zawsze bylo mi przykro, ze w takim stanie musze sie denerwowac ale teraz z perspektywy czasu wiem, ze ja problem wyolbrzymialam, bo w ciazy bardzo wrazliwa i delikatna psychicznie byłam
Na pewno mężuś to zrozumie i pierwszy Cie przeprosi...
livastrid-w koncu jakas rozrywka, a mala co taka nute do spania złapała?
mmona, nie mysl o rannych nudnosciach, tylko o przyjemnosci jaka Cie czeka- zakupy
Do mnie dzis przyjechała moja szalona kuzynka z Gdańska z mezem i dziecmi a w sobote przyjedzie moj brat z rodzinka- tez z Gdanska. Bedzie sie działo!

ta.... umowilam sie z kuzynka, ze robimy babski wieczor na miescie, ale plan nieaktualny bo Łukasza nie ma coby zajał sie Miloszem
a do tesciow juz nie chce isc. nie wiem co sie z nim porobiło, ale płacze na ich widok.
Tak wiec mam zajecie w postaci gosci- ale oni akurat sa fajni,
Ugotowałam pyszuni bigodik z mlodej kapusty, mniam...

lazurek jak tam Twoja przypadlosc? lepiej?
anastazja zdiagnozowałaś juz przyczyne swedzenia?;-)
Bunny a w jakiej branzy pracuje Twoj mężuś? Dacie radę:-)
moj jeżdzi cięzarowka w międzynarodówce i żyje

A z tą lodówką to niezle sie urzadziłas

rozczochrana- to ładnie rajcowałas, ze rano nie miałas sily męza wytarmosić

maron kochana to hormony w wiekszosci buzuja, ale ja Cie doskonale rozumiem, bo w ciazy to tez sie klocilam z Łukaszem tak ze i papiery rozwodowe szły w ruch i zawsze bylo mi przykro, ze w takim stanie musze sie denerwowac ale teraz z perspektywy czasu wiem, ze ja problem wyolbrzymialam, bo w ciazy bardzo wrazliwa i delikatna psychicznie byłam

Na pewno mężuś to zrozumie i pierwszy Cie przeprosi...
livastrid-w koncu jakas rozrywka, a mala co taka nute do spania złapała?
mmona, nie mysl o rannych nudnosciach, tylko o przyjemnosci jaka Cie czeka- zakupy

Do mnie dzis przyjechała moja szalona kuzynka z Gdańska z mezem i dziecmi a w sobote przyjedzie moj brat z rodzinka- tez z Gdanska. Bedzie sie działo!

ta.... umowilam sie z kuzynka, ze robimy babski wieczor na miescie, ale plan nieaktualny bo Łukasza nie ma coby zajał sie Miloszem

Tak wiec mam zajecie w postaci gosci- ale oni akurat sa fajni,
Ugotowałam pyszuni bigodik z mlodej kapusty, mniam...