livastrid
2010 & 2012
leniwce
lazurowe do migdalow zwykly lekarz Ci potrzebny a nie gin. Tantum verde to co ssasz czy jakis strepsils. Do fasoli przenika gdy tworzy sie lozysko, wczesniej wszelakie czynniki moga, ale nie musza, dzialac teratogennie. Zreszta cos moze ale nie musi zaczac szkodzic od ok 8 dni od zaplodnienia. A w ogole sam poczatek dziala na zasadzie wszystko albo nic.
mowisz wika wycieczka, e to spokojne bejbe w wakacje zrobisz, prawie jak uczen
a raport szybko napiszesz
Bunny, nie wrozka, ale kazda w koncu zajdzie
, nie bawie sie we wrozenie. To samo tyczy sie plci dzieci, mnie sie sprawdzilo w 50%
Antybiotyk dostalas, bo generalnie zasada jest taka jesli korzysci brania przewazaja nad szkodliwoscia dla dziecka, przy nerkach to zrozumiale, ze matke najpierw sie "ratuje". A co do porodow, rodzilam sn i jako wyjatkowy przypadek krocze bolalo mnie 2 miesiace, a 3 miesiace nic dzwigac nie moglam kapac dziecka w sumnie tez, no ale...;-)ale ja nalezalam do tych wyjatkowych 1-3% wg who.
dobra potem cos skrobne
lazurowe do migdalow zwykly lekarz Ci potrzebny a nie gin. Tantum verde to co ssasz czy jakis strepsils. Do fasoli przenika gdy tworzy sie lozysko, wczesniej wszelakie czynniki moga, ale nie musza, dzialac teratogennie. Zreszta cos moze ale nie musi zaczac szkodzic od ok 8 dni od zaplodnienia. A w ogole sam poczatek dziala na zasadzie wszystko albo nic.
mowisz wika wycieczka, e to spokojne bejbe w wakacje zrobisz, prawie jak uczen

Bunny, nie wrozka, ale kazda w koncu zajdzie

dobra potem cos skrobne