reklama

Listopad 2011

Ale naprodukowałyście postów :-) My musieliśmy się przespać, a właściwie ja odczuwałam taką potrzebę, bo Mały harcował, ale ta pogoda nie nadaje się do niczego tylko do spania.

reklama
Muszę dzisiaj zejść tam i pospisywać szkody, mam nadzieję, że oddadzą nam za to kasę...
ponko dobrze ze foty robisz....masakra...a ta spoldzielnia to jakas nienormalna, od razu powinni poinformowac mieszkancow....dokumentujcie, robcie foty i walczcie.

A i za meza trzymam kciuki, moze jak wie ze szef nie chce podpisywac umowy to lepiej juz szukac czegos nowego???

Ja od wtorku u rodzicow bylam i tez ledwo nadrabiam;) a nie chcialo mi sie kompa odpalac wolalm odpoczac od monitora i sie poopalac;P

dzisiaj naprawdę kiepsko i śpiąco jest ... i jutro też ma być taka beznadziejna pogoda, aż wszystko się odechciewa...ja właśnie będę oglądać film na polsacie nic innego nie ma chociaż mam cyfre + i wszystkie kanały, to przez te wakacje taka pustka w tv...miłego wieczorku

ponko- współczuje mam nadzieję, że rozwiąże się sytuacja z męża menagerem, ludzie na prawdę nie patrzą na innych są bez serca nagle zmieniają zdanie z dnia na dzień.
Cocca- witaj i gratulacje :)

hej laski!

mirelka, jesli ci wyskakuje ze kod za duzy to moze skopiowałas nie ten co trzeba ze strony z suwakami. Ma być BBCode, wtedy na pewno się uda

witam nową mamę, ale nam listopad obrodzi!

Ja dzis w nocy idę do pracy, po kilku miesiącach przerwy wkoncu się jacys turysci pokazali w moim biurze, aż 3 osoby!!!! niestety przylatują o 1 w nocy, znając życie znowu noc nie przespana. mam nadzieję, że chociaż narzekac nie będą, bo ja mam zawsze szczęscie do takich małych przylotów kilkoosobowych, ktore robią więcej szumu niz 150 osób w 30 hotelach

Buziaki!

doczytałam, ponko, bardzo mi przykro, tak to zazwyczaj jest, że jak się wali to kilka rzeczy na raz. mam nadzieję, ze uda się wam poniesc jak najmniej strat i że szef A mial tylko zły dzien

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki po kilku dniowej przerwie;)

Jestem już po ślubie, wszystko się udało;) Czekam teraz na zdjęcia od fotografa by Wam pokazać jak wyglądałam;) Powoli zaczyna widać mi brzuszek;)
Czuję się lepiej choć jeszcze zmęczenie wychodzi mi powoli po tym całym lataniu.

Postaram się nadrobić te wszystkie posty, które napisałyście;)

Buziaczki dla Was;******

reklama
Hej dziewczyny my juz po śniadanku, pół dnia mnie wczoraj nie było a Wy tyle postów naprodukowaliście:)
Witam nową mamusię:)
my dzisiaj sami w domku bo wysłałam mojego na wieś do ojca żeby mu dokończył remont w domku letniskowym, przynajmniej na spokojnie ogarnę trochę dom:) pogoda kiepska, zaczyna padać,wczoraj też było zimno.
Niuniunia fajnie że do nas powróciłaś i że wesele się udało:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry