Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mnie wychodzi inaczej, bo termin Om na 10.11 a wg USG na 19.11 wiec w tych dniach pewnie urodze - tak czy inaczej na pewno w listopadzie ;-)

A o takich sprawach mozemy pogadac na ogolnym albo na wizytowym temacie gdzie opisujemy o swojej ciazy i jak on przebiega

Witam wszystkie brzuchatki :-)
A u mnie cieplutko,sloneczko swieci od samego rana
Emy no to Ci sie robota trafila i to w dodatku wieczorna,mam nadzieje ze to odespisz;-)
Niuniunia super ze sie odezwalas i ze weselisko sie udalo i oczywiscie czekamy na jakies wieksze relacje i zdjecia
Witam nowa mame
A tak z innego tematu dziewczyny
Nowy temat o ciazy zagrozonej jedna z nowych mam zalozyla moim zdaniem jest do usuniecia gdyz robi sie nam balagan na pod-forum a po drugie jesli tak kazdy kto jest nowy i przyjdzie i zalozy sobie swoj temat to na pewno sie nam zrobi bajzelA o takich sprawach mozemy pogadac na ogolnym albo na wizytowym temacie gdzie opisujemy o swojej ciazy i jak on przebiega
Decydujcie dziewczyny ale jak dla mnie jest do usuniecia![]()

ponko dobrze ze foty robisz....masakra...a ta spoldzielnia to jakas nienormalna, od razu powinni poinformowac mieszkancow....dokumentujcie, robcie foty i walczcie.
A i za meza trzymam kciuki, moze jak wie ze szef nie chce podpisywac umowy to lepiej juz szukac czegos nowego???
Ja od wtorku u rodzicow bylam i tez ledwo nadrabiama nie chcialo mi sie kompa odpalac wolalm odpoczac od monitora i sie poopalac;P
Witam dziewczynki po kilku dniowej przerwie
Jestem już po ślubie, wszystko się udałoCzekam teraz na zdjęcia od fotografa by Wam pokazać jak wyglądałam
Powoli zaczyna widać mi brzuszek
![]()
Czuję się lepiej choć jeszcze zmęczenie wychodzi mi powoli po tym całym lataniu.
Postaram się nadrobić te wszystkie posty, które napisałyście![]()
Buziaczki dla Was;******

Aż mnie rozbawiło.