reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Wika mnie też nie ciągnie do jakiejs libacji bo ja niegdy nie lubiłam się opijac ale czasami mam ochotkę na jakiegoś małego drinka ale to najwczesniej na weselu jak nie bedzie fasolinki a co do słonka to powiem Ci ze do nas przyszło i mamy dziś piękne słoneczko więc jedziemy nad morze :)))
Bunny a może ta zgaga cosik wróży:) duuuuużo zdrówka dla Patryczka!!!:* i miłego dzionka Wam życzę

reklama
Hej!
Martolinka ja zawsze tą piosenkę lubiłam:-) Ale dotychczas nie znałam nikogo, poza bratem moim, który tez by to lubił:tak:
Mój pies jest chory... Już z pięć razy wymiotował. Biedactwo nawet jak mu szynkę podtykałam pod pyszczek to nie zjadł. A zawsze był pazerny na dobroci.:-(

Danao gdyby tylko koleś z zespołu był ciut młodszy , choć troszkę , bo zawsze miałąm słąbośc do doroślejszych facetów :)
a macie jakiegoś lekarza? kurcze moze do weta warto isc?

MAJA na to, to chyba za wcześnie (na jakie kolwiek objawy) bo dzis jest dopiero 24 dc.
Piotrek pojechał mi po reni, a patryk w ryk . Chyba sobie pomyslał ze tata znowu wyjechał do pracy. Taki mały a ile rozumie.

Ostatnia edycja:
jasne ze rozumie takie małe ludki sa bardziej wyczulone na wszystko , ale co do objawów to moja qmpelka od samego początku wiedziała że zafasolkowała bo strasznie ja bolały piersi już 2tyg przed @ i miała zgage:p

Weź mi nawet tak nie mów bo zaczynam sie wkręcać. :-) cycki to mam takie wielkie ze w staniku sie nie mieszcza a mam juz 80d jak tak będą rosły to będą wyglądać jak arbuzy! Nawet Piotrek zauważył.
Kobiecy 6 zmysł podpowiada mi ze chyba jestem ale w urojonej :-) . Z Patim to wiedziałam od razu ze sie udało.

Dana, śmigaj do weterytnarza z pieskiem

Bunny u nas Igor też wielkim płaczem reaguje jak któreś z nas wychodzi z domu :((( A dzisiaj chodzi od rana i ciagle woła "tata, tata" i pokazuje na ścianę, gdzie mamy w antyramach powieszone rózne nasze zdjęcia. Widać ze tęskni za tatą :(( Smutne strasznie to jest :( I &&&&& za ciążę tą prawdziwą nie urojoną

ehhh, co za pogoda!!!!!!! kolejny dzień w domu!!!!!!

A gdzie reszka Laseczek???

Lazurowe ???

Lelek??????

Livastrid????

Anastazja????

Maron?????

Zjola?????

Juliana ??

MMona ????

Rozczochrana????

Truskawica????

I cała reszta BANDY????

Troszkę kolorków tej jesieni :))

Gdzie wy łazita w taka pogodę?
Ja juz zrobiłam rosół i prawie zrobiłam zapiekankę. Wstawią tylko jak pitek przyjedzie. Popsuły sie hamulce w samochodzie i pojechał je naprawiać do mojego brata który jest mechanikiem .

Niech mnie ktoś kopnie w ... i sprowadzi na ziemię bo sie w krecam . Sutki mi zmieniły kolor i czułe są jak nigdy. Niemówiac o tej zgadze. Juz nie wiem czy to sie zbliża @ czy juz zaczynam wymyślać. Niech ktoś mi wytłumaczy ze to za wcześnie!!!

reklama
Bunny ale to przecież nigdy nie wiadomo. Wsio jest możliwe. Niby są jakieś wytyczne powtarzające się, ale ile kobiet na świecie, tyle objawów. Każda kobieta ma inaczej, ba jedna kobieta w każdej ciąży może mieć inaczej.:-)

Pies już lepiej. Zjadł już coś i odzyskał wigor.:-) Cieszę się strasznie, bo naprawdę nie mogłam patrzeć jak się futrzak męczy. Myślę, ze zjadł coś może łapczywie ( i myśle, że było to coś co nie było jadalne:tak:) i mu to nie siadło.

Do góry