reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hehehe nie zly dialog dziewczyny. A tak nawiasem mowiac to jak mnie budzi jakas mucha a u mnnie na wsi ejst ich sporo to zaWSZE mysle o tej naszej muszce z BB
Tonya taka anemie to ja chcialabym miec :)) a jakie zelazo przyjmujesz??

No w sumie to żadna anemia, ale tak po prawdzie to mi się poprawiło, bo miałam gorsze wyniki. Biorę dwie tabletki Bioferu do śniadania.

Oli najwazniejsze, że szynkę udało się kupić :-D

Mucha no niezłego faceta trafiłaś ale pewnie w kolejce sobie wszyscy o nim odpowiednio pomyśleli...:-) A swoją drogą to podwójnie gratuluję tej obrony po upuszczeniu krwi, to dopiero wyczyn ;-)

Dominic też jestem za zniżkami w płatnych publicznych WC dla ciężarnych!!!! Szkoda, że pogoda trochę nie dopisała na wyjeździe.

reklama
Witajcie:-)

Ale tu wesoło :-D

mucha
gratulacje !!

Co do upierdliwych much to kupiłam wczoraj taką kratkę z brosa na owady i robale i wszystkie muchy padły, a ja je na miotełkę i do kosza;-) Jak dobrze bez nich.

asiacur, dominic
zazdroszczę wypoczynku. A ja sobie tak ostatnio pomyślałam, że fajnie byłoby wyjechać we wrześniu już z młodym na parę dni, bo teraz już zakaz. Ale nie wiem czy z takim miesięcznym dzieckiem to dobry pomysł jechać nad morze? :dry:

a ja dzisiaj doznałam szoku w banku bo mnie ludzie w kolejce przepuścili...

mnie niestety nie wpuszczają, raczej udaja że nie widzą, jeszcze ostatnio babka prze de mną poprosiła żebym jej kolejkę zajęła bo idzie coś sprawdzić:eek:

a jak doszłam do lady w końcu to sympatyczna pani ekspedientka wskazała na mój brzuch i z groźną miną że dlaczego ja stoję w kolejce! że mam się nauczyć wpychać jako pierwsza :happy:

Karolaola ja bym raczej nie ryzykowała z takim maluszkiem. Przez pierwsze miesiące im mniej się dziecku w otoczeniu zmienia tym lepiej (napisała ta, co się we wrześniu przeprowadza - no ale my nie mamy wyjścia ;-))

karolaola ja jadę w październiku nad morze, co prawda do rodziny ale i tak autem całą Polskę muszę przejechać, wydaje mi się, że można:-) byle tylko dbać o maluszka i nie przegrzać i nie zaziębić go:)

Tonya, zapomniałam napisać. Jest mi bardzo przykro, że opuszczasz Poznań. Fajni ludzie powinni być w fajnym miejscu :-D.

Karolaola, niby ok, ale jak Ci zachoruje albo coś to będziesz przerażona z dala od domu, a niestety pogoda może sprzyjać łapaniu infekcji.

Co nie zmienia faktu, że w grudniu biorę dzieciory pod pachę i jadę do Berlina na banany w czekoladzie :-D Jak co roku :-D.

fajnie byłoby wyjechać we wrześniu już z młodym na parę dni, bo teraz już zakaz. Ale nie wiem czy z takim miesięcznym dzieckiem to dobry pomysł jechać nad morze? :dry:
ja z moim synkiem jak miał miesiąc byłam na basenie, zjeździliśmy samochodem od warszwy-szczecin-gdańsk- warszawa. Spał w hotelowej pościeli 2 tyg i do roku nie chorował. :eek:
I chciałam zauważyc, że teraz po cc tydzień jadę Warszawa - Gdańsk
Pediatra mi powiedział wtedy, że lepiej z takim małym dłuższe wyprawy (cały czas śpi), niż półrocznym

Ostatnia edycja:
Mucha dzięki za miłe słowa :-)

Oli Ty w ogóle jesteś nie do zdarcia, to Twoje dzieci pewnie po Tobie dziedziczą ;-) Ale po tym, co piszesz to mam nadzieję, że Artur faktycznie całą podróż mi prześpi. Coś mi się wydaje, że on lepiej zniesie tą przeprowadzkę, niż my...

reklama
Hejka!

Mucha- well done :-) gratulacje :-)
Nadzieja - witamy z powrotem :-)
Asiacur - super,że urlopik nad morzem się udał :-)
Tonya - a gdzie się przeprowadzacie?

Mam do Was pytanie. Bliski z rodziny ma zrobić badania krwi do pracy. Czy w skład najzwyklejszej morfologii wchodzą badania wątrobowe? czy ogólnie są tam hemoglobina itp.?

Do góry