reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
O ile pokój mnie nie ruszył - jak wiecie bezguście jestem bo ani wypasione wózki mi się nie podobają, ani kosmiczne krzesełka - to te naklejki dziewczynki z misiami BOSKIE:tak::tak::tak:

Dzięki za link. :tak:

Ja na razie nie mam co za bardzo szaleć - co innego jak ma się swoje mieszkanie, wtedy można dać popis możliwości.

Wiecie co, a ja jednak wolę dziecięce pokoiki na kolorowo niż na pastelowo.
I te naklejki słodkie są ale wolę nasze rybki - nie mam za bardzo żadnego zdjecia bo w pokoiku burdello-bum-bum non stop, ale tutaj trochę widać:
akwarium.jpg

agrafka bardzo ładne ściany w pokoiku ;)
podobne do Waszych naklejek ma Krystianek anadri w pokoiku:tak:
Kuba w swoim ma tapetę z Kubusia Puchatka:-)
na suficie biała z rysunkami (kubus, tygrysek, prosiaczek, kłapouchy:))
a na scianach niebieska tez z rysunkami z Kubusia ;)

Agrafka a ja myślałam że to jakas fotka z netu ;-) Rybki super, ja też lubię kolorowe pokoje - zresztą kolory stumulują rozwój dzieci:tak: Taki pokój jak wyzej wstawiła Kira jest chyba tylko do oglądania, życia w nim nie ma, a nie daj Boże dziecko dostanie kolorową zabawkę;-)

nie mogę zaedytować wrrrr co do tego pokoju to może on jest uniwersalny jest ale bardziej dziewczynkowo niemowlęcy

reklama
Korzystając z okazji, ze pokój Olinka uprzątnięty a tatuś zrobił nam kącik nauki malowania, czytania i pisania wstawiam fotki :-)

aa.jpg DSC06629a.jpg DSC06630a.jpg DSC06631a.jpg DSC06627a.jpg DSC06634a.jpg DSC06633a.jpg DSC06632a.jpg
jeszcze dojdzie parę szczegołow, między innymi drewniane pojazdy na scianach, podobne do tych obok napisu oraz poleczki z ikea z serii mamut niebieska i zielona.

okno nadal nie ustrojone :-( szukam pomysłu i inspiracji :-D
pencil.png

Do góry