reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Niezła szpila. Ja nie umiem w szpilkach chodzić:no:. Kocham za to koturny, tylko nic nie mogę znaleźć co by mi się podobało:-(.

Zagadałam z m, jak wróci z wygnania to zabieram Mateusz do kina:tak:. Pierwszy raz w końcu! Zaczęli myśleć Ci od tych bajek i dają wersje w 2d do wyboru. Pójdziemy na Auta 2:-)! Już się nie mogę doczekać.:-D

reklama
ladne buciki :) ja tam lubie obcasy i gdybym mogla to z pewnoscia smigalabym czesto, ale niestety nie moge nosic takich butow wiec moge sie tylko popodniecac obrazkami ;D ale spodobaly mi sie sandalki jednak sprzedawca nie ma opcji wysylki za granice :/

Smile nic dziwnego ze malemu nic nie bylo po zmianie mleka jak on Pepti wciaga :D Arlena wedlug mnie ma skaze, bo po nan wygladala jakby ja ktos pokrzywa natarl, jakos przy bebilonie comfort(zhydrolizowane troche bialko) zmniejszyly sie objawy skorne, duuzo i dluugo ulewala:/ jednak tu nie stwierdzili skazy ew lekka alergie(byla za malo wysypana chyba) a mala alergia tez moze miec konsekwencje w przyszlosci, wedlug mnie powinna dostawac preparat mlekozastepczy ale nie moge tego zrobic na wlasna reke wiec sprowadzamy bebilon z polski :/ no i przy 2 zaczynaja sie schody jak widze.. buuu mam nadzieje ze bedzie lepiej

Missiiss nie odstawiaj biseptolu na wlasna reke, ale ja tez mialam z nim problem w pewnym momencie kiedy bylam dzieckiem, tyle ze ja strasznie duzo go jadlam bo czesto bylam chora :(

Krolcia zajefajne są :-) Auta :-)
Ciepły prysznic, nogi i plecy pulmexem, ciepły swetero i herbataka na dobranoc...Miałam w czwaretk jechac do kolezanki i nic z tego za daleko a ja czuje sie jak zwalcowana...

Salomii... mój mały też na początku nan 1 dostawał, ale zaparcia miał, płakał i w końcu wysypkę. Później bebilon HA.. Płakał i płakał... No to Comfort.. a on dalej płakał i płakał.. po każdym jedzeniu. To dostał Nutramigen.. i co? Płakał i płakał... To znowu Bebilon tym razem Pepti.. też płakał, ale po 1,5 tyg się trochę uspokoił aż w końcu przestał.
Teraz po przejściu z 1 na 2 wydaje mi się, że pije go mniej. Nie smakuje mu czy coś.. Nie wiem. A może twoją małą wysypało od czegoś innego. Raczej nie powinna mieć wysypki jeżeli "jedzie" na podobnym mleko dalej..

Krolcia zajefajne są :-) Auta :-)
Ciepły prysznic, nogi i plecy pulmexem, ciepły swetero i herbataka na dobranoc...Miałam w czwaretk jechac do kolezanki i nic z tego za daleko a ja czuje sie jak zwalcowana...
No na pewno fajne:-D! Jest już kinówa na torrencie i korci mnie, żeby zassać:zawstydzona/y:, ale będę twarda, bo jak zassam to nie wytrzymam i puszczę:-p.

Salomii... mój mały też na początku nan 1 dostawał, ale zaparcia miał, płakał i w końcu wysypkę. Później bebilon HA.. Płakał i płakał... No to Comfort.. a on dalej płakał i płakał.. po każdym jedzeniu. To dostał Nutramigen.. i co? Płakał i płakał... To znowu Bebilon tym razem Pepti.. też płakał, ale po 1,5 tyg się trochę uspokoił aż w końcu przestał.
Teraz po przejściu z 1 na 2 wydaje mi się, że pije go mniej. Nie smakuje mu czy coś.. Nie wiem. A może twoją małą wysypało od czegoś innego. Raczej nie powinna mieć wysypki jeżeli "jedzie" na podobnym mleko dalej..

Widocznie znudził mu sie płacz i postanowił sie pouśmiechać.

Takie o Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ładniejsze i lepiej wykonane niż buty, które kupiłam w Kazarze :p

A ja po ciąży też stopę mam taką jakby większą... Ale i tak dobrze, że mniejszą niż w tych cudownych 9m... Miałam pontony, a nie stopy!

Mój mały po mleku 2 nic nie miał. Dałam mu jak się skończyło 1 tak od razu.

Ja lubię szpilki. Fajne takie jasne. Zauważyłam, że oni piszą za sztukę, tak samo jak kiedys prawdziłam kolczyki matrioszki (kiedys taką ogromniastą matrioszkę z Wilna przywiozłam). Czy to cena za parę???

Aaaaa Aaaa wygrałam!!!!
klocki sensoryczne 8szt BCM (1690683040) - Aukcje internetowe Allegro
Super i niech się cieszy bo na razie nic więcej nie dostanie ;-) Klocki dla obu moich panow :-)
Do roczku jeszcze tylko sorter i kubeczki wiezyczki..Chyba, ze oszaleje to te organki , które renczysia pokazywała le raczej nie ;-)

Fajne. ;)

Wiesz co mi tez sie tak wydawalo, byc moze to skutki po ostatniej chorobie, poczekam jeszcze jakis czas i zobaczymy, na gluten chyba nie bylaby to reakcja poniewaz juz od jakiegos czasu podaje a akurat jak zaczelam mieszac 2 z 1 to ja tak wysypalo :( z drugiej strony lekarz powiedzial ze przy goraczce i chorobie zmiany atopowe moga sie nasilac wiec poczekam.. szlag mnie trafi kiedys :D tak bym chciala by moje dziecko bylo zdrowe.. z drugiej strony to TYLKO taki problem :)

ide spac dobranoooc :D

aaa aa kotki 2 hehe :D

Dziś czeka nas wizyta u fotograła, ciekawe, czy uda się szybko w miarę zrobić mu te zdjęcia do paszportu. Już bym tak chciała, gdzieś pojechać na wakacje. ;)

reklama
mislis przy antybiotyku mogl dzieciak zareagowac na maliny wysypka, albo od antybiotyku. lepiej nie dawaj mu nowosci teraz.

do nas tez pampki i torba przyszly :]

Do góry