reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Smaczki inne niż mleczko

My jedlismy na razie marchewkę Gerbera i jablko Hippa. Mam teraz zapas sloiczków gerbera.
Raz mialam tez marchewkę bobovity. Ale jakos mi nie pasuje. Chyba zostane przy tcyh dwóch firmach. Tylko na razie pojedyncze smaki testujemy.

reklama
;-)witam sobotnio.nareszcie odpralam i odprasowalam po urlopie..a bylo tego hohohoho.....3 wieczory przy zelazku spedzilam:tak:ale mozna powiedziec ze w domu panuje lad i porzadek:-D
kochane czy ktoras z was gotuje juz sama zupke dzieciaczkowi?czy narazie same sloiczki dajecie??

Madziadk ja póki ci jeszcze nic nie podawałam ze słoiczków i w ogóle, ale mamy parę słoiczków takich darmowych, jak Gabryś je zje, to spróbuję coś sama przygotować i zobaczymy... nastawiona jestem na gotowanie :-)

pytam o te zupki bo wczoraj ugotowalam pierwszy raz Igusiowi i zajadal az uszy sie trzesly......a zupkami ze loiczka plul........dzis jadl 2 raz taka zupke i jak sie skonczyla to byl wrzask!!))))zrobilam sobie wieceji mam 4 sloiczki po zupkach sklepowych)))))

pytam o te zupki bo wczoraj ugotowalam pierwszy raz Igusiowi i zajadal az uszy sie trzesly......a zupkami ze loiczka plul........dzis jadl 2 raz taka zupke i jak sie skonczyla to byl wrzask!!))))zrobilam sobie wieceji mam 4 sloiczki po zupkach sklepowych)))))

podaj przepis :)

robilam na 3 porcje wiec.300ml wody,1 marchew,1 sredni ziemniak,polowa malej pietruszki,skrawek seleru do smaku.Ziemniaka gotowalam osobno,pokrojonego na male kosteczki by szybciej zmiekl.warzywka tak samo drobno pokroilam wiec wszystko bylo gotowe w 15min bez uszerbku na witaminkach)po ugotowaniu wszystkiego zblendowalam wszystkie jarzynki w wodzie z wywaru jarzynowego uzupelnilam stan wody do 300ml(juz przegotowanej)dodalam 3 lyzeczki kaszki manny,poltorej lyzeczki maselka i wszystko razem zagotowalam..........po ostudzeniu podalam synkowi reszte zawekowalam bedzie na dwa razy jeszcze)))))

polis dzieki maselku czyli tluszczykowi lepiej wchlanialne sa witaminy,nnkt swietnie wplywaja na uklad nerwowy,sa zrodlem wit Ai D:Twoja Lenka jeszcze mala ale moj Igor jest ze stycznia wiec wiekszy kawaler)))

reklama
Do góry