JUŻ MI DO WYRAA! ALE TO JUŻ! Nie ma was tutaj! Atan Ty się nie tłumacz, ciężarówka jesteś, powinnaś teraz dużo spać! Mijenka już sio do wyreczka, nie ma nie chce, chcesz i musisz!
jeszcze 10 minut mamusiu<prosi>

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JUŻ MI DO WYRAA! ALE TO JUŻ! Nie ma was tutaj! Atan Ty się nie tłumacz, ciężarówka jesteś, powinnaś teraz dużo spać! Mijenka już sio do wyreczka, nie ma nie chce, chcesz i musisz!
Czemu będziesz płakać co?ja dziś nie usnę znów będę miała noc przepłakaną :-( chyba że padnę ze zmęczenia..
ja dziś nie usnę znów będę miała noc przepłakaną :-( chyba że padnę ze zmęczenia..
A co Ci zrobił? Mam pasa na niego wyciągać? Bo ja przeciągnę po dupie to zapamięta, że ma być grzeczny.przez chłopa![]()