reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscek.. nie wiem ja nie mam takiej sytuacji ze jak mi sie chce to musi byc i juz ;-) mnie po pewym czasie przechodzi.. a może tak sama się pobaw ? hmmm :-D

Atan jestem z małym, bo jego wujek wesele ma ;-) i opiekuje sie Malym :-)

reklama
nie no mi też przechodzi ... i nie muszę mieć już ... ale fajnie się tak z zaskoczenia rzucić na faceta :-) dobra temat skończony muszę czekać ... cierpliwie .

no jesli sily nie bedzie mial to rano go dopadnij albo jak zacznie spac wejdz na niego ;-)

Ja Ci powiem,że nade wszystko kocham spać :-)gdybym późno w nocy była dopadnieta przez faceta, albo nad ranem to by chyba dostał pięścią w nos.. i poszedł spać :-D

Fiona, a jakie to genetyczne z krwi, bo ja tylko kojarzę genetyczne USG, akurat koło 12 tygodnia...

Pyscek, to jak przyjdzie, to go napadnij, na szybki może będzie miał siłę :) Jak w filmach normalnie :)

Fiona, a jakie to genetyczne z krwi, bo ja tylko kojarzę genetyczne USG, akurat koło 12 tygodnia...

Pyscek, to jak przyjdzie, to go napadnij, na szybki może będzie miał siłę :) Jak w filmach normalnie :)

Wiesz ja mieszkam w Francji i z tego co wiem mozna robic z Usg i z krwi.To sa badania sprawdzajace czy narzady wewnetrzne nie maja jakiegos feleru ktore mozna leczyc juz w łonie matki

Fiona, czyli nasz Pappa, zintegrowany i potrójny? W Polsce się robi po USG i chyba lepiej tak, bo człowiek mniej się denerwuje

Magda, od razu tam skryte, aj całkiem jawna nimfomanka. A teraz idę po mleko... bo mam zgagę...

reklama
Fiona, czyli nasz Pappa, zintegrowany i potrójny? W Polsce się robi po USG i chyba lepiej tak, bo człowiek mniej się denerwuje

Magda, od razu tam skryte, aj całkiem jawna nimfomanka. A teraz idę po mleko... bo mam zgagę...

Moze i lepiej ale z krwi jest bardziej dokładniejsze.Ja tam wole upewnic sie podwojnie

Do góry