reklama
Pyscek
:)
nie no mi też przechodzi ... i nie muszę mieć już ... ale fajnie się tak z zaskoczenia rzucić na faceta :-) dobra temat skończony muszę czekać ... cierpliwie .
S
Silmiriel
Gość
Fiona, a jakie to genetyczne z krwi, bo ja tylko kojarzę genetyczne USG, akurat koło 12 tygodnia...
Pyscek, to jak przyjdzie, to go napadnij, na szybki może będzie miał siłę
Jak w filmach normalnie 
Pyscek, to jak przyjdzie, to go napadnij, na szybki może będzie miał siłę
Pyscek
:)
haha Magda jesteś niesamowita
Atanku zobaczymy jak go nie dopadnę rano to najprawdopodobniej jutro wieczorem jak ja będę mieć siłę po wypadzie ...

Fiona, a jakie to genetyczne z krwi, bo ja tylko kojarzę genetyczne USG, akurat koło 12 tygodnia...
Pyscek, to jak przyjdzie, to go napadnij, na szybki może będzie miał siłęJak w filmach normalnie
![]()
Wiesz ja mieszkam w Francji i z tego co wiem mozna robic z Usg i z krwi.To sa badania sprawdzajace czy narzady wewnetrzne nie maja jakiegos feleru ktore mozna leczyc juz w łonie matki
S
Silmiriel
Gość
Fiona, czyli nasz Pappa, zintegrowany i potrójny? W Polsce się robi po USG i chyba lepiej tak, bo człowiek mniej się denerwuje
Magda, od razu tam skryte, aj całkiem jawna nimfomanka. A teraz idę po mleko... bo mam zgagę...
Magda, od razu tam skryte, aj całkiem jawna nimfomanka. A teraz idę po mleko... bo mam zgagę...
reklama
Fiona, czyli nasz Pappa, zintegrowany i potrójny? W Polsce się robi po USG i chyba lepiej tak, bo człowiek mniej się denerwuje
Moze i lepiej ale z krwi jest bardziej dokładniejsze.Ja tam wole upewnic sie podwojnie
Podziel się: