reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

BEDZIE DOBRZE TRZYMAM KCIUKI FIONA WYJDA BADANIA SUPER !! ZObaczysz nie ma czym sie zamartwiac na zapas ;-) a kiedy robisz te badania ??

reklama
mmm... widzę,że gilowe tematy :-) a ja mam problemik :-( leżę sama w łóżku oglądam film mam ochotkę na przytulanko a mój na rybach z kolegą :-( i wróci dopiero nad ranem a przy dobrych wiatrach po północy ... ale bardziej z naciskiem na NAD RANEM :-( ehh... i co mam robić poradźcie mi coś ...

no niestety raczej do niego nie pojedziesz by go na rybach dorwac... <głaszcze> musisz przetrwac jakos a moze sie przespac a rano gdy przyjdzie zostac np. na go i jak cie taka zobaczy i sie przebudzisz i w tym momecie go zbalamucic ;-)

Magda a co ty tam robisz poco tam jechala ??

zastanawiam sie co u POK i gdzie reszta dziewczyn znikla soglam wiem swietuje urodzinki ale reszta gdzie znikla ja niewiem co dochodzi weekend to tu coraz mniej dziewczyn...

Ostatnia edycja:
reklama
Atanku tak czy tak śpię nago ale nie wiem czy jak przyjedzie będzie miał siłę ... przeważnie jest zmordowany spaniem w aucie i przyjeżdża jak najszybciej aby się położyć do łóżeczka koło mnie :) ale jest jeden plus dziś nie wziął jedzonka więc zgłodnieje i wróci ... mam taką nadzieję ...

Do góry