reklama
BEDZIE DOBRZE TRZYMAM KCIUKI FIONA WYJDA BADANIA SUPER !! ZObaczysz nie ma czym sie zamartwiac na zapas ;-) a kiedy robisz te badania ??
Juz mi wzieli krew a wyniki mam 26 lipca.Tez taką mam nadzieje ze wyjda dobre
bolalo gdy brali ta krew ??![]()
Chyba mnie nie rozumisz.Teraz mi pobierali krew normalnie z reki a jak wyniki z krwi tej z reki wyjda złe to dopiero potem beda mi pobierac z pepowiny.Narazie jeszcze mi nie pobierali z pepowiny
Pyscek
:)
mmm... widzę,że gilowe tematy :-) a ja mam problemik :-( leżę sama w łóżku oglądam film mam ochotkę na przytulanko a mój na rybach z kolegą :-( i wróci dopiero nad ranem a przy dobrych wiatrach po północy ... ale bardziej z naciskiem na NAD RANEM :-( ehh... i co mam robić poradźcie mi coś ...
Pyscek
hehe Madziu bardziej ten - teges 

Atan
♥ mamusia Amelki ♥
no niestety raczej do niego nie pojedziesz by go na rybach dorwac... <głaszcze> musisz przetrwac jakos a moze sie przespac a rano gdy przyjdzie zostac np. na go i jak cie taka zobaczy i sie przebudzisz i w tym momecie go zbalamucic ;-)
Magda a co ty tam robisz poco tam jechala ??
zastanawiam sie co u POK i gdzie reszta dziewczyn znikla soglam wiem swietuje urodzinki ale reszta gdzie znikla ja niewiem co dochodzi weekend to tu coraz mniej dziewczyn...
Magda a co ty tam robisz poco tam jechala ??
zastanawiam sie co u POK i gdzie reszta dziewczyn znikla soglam wiem swietuje urodzinki ale reszta gdzie znikla ja niewiem co dochodzi weekend to tu coraz mniej dziewczyn...
Ostatnia edycja:
reklama
Pyscek
Atanku tak czy tak śpię nago ale nie wiem czy jak przyjedzie będzie miał siłę ... przeważnie jest zmordowany spaniem w aucie i przyjeżdża jak najszybciej aby się położyć do łóżeczka koło mnie
ale jest jeden plus dziś nie wziął jedzonka więc zgłodnieje i wróci ... mam taką nadzieję ...
Podziel się: