reklama
a ja zjadlam kaszanki 2 z grila ;-) i z sosem caciki ;-) mniam mniam ;-)
fajnie ze smakowało ja tam nie lubie takich wynalazkow a od jakiegos czasu nie moge czuc jajek i jajecznicy tak oszkliwie mi smierdza ze szok.Kiedys wcinałam jajecznice a teraz bllleeee.Miesa czerwonego tez nie lubie chociasz Pani gin powiedziała mi ze to bardzo wazne zeby jesc go chociasz troche,mam go mieszac np z sosem boloniez do spagetti itp
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
kaszanke zjadlam ale kielbasy nie ani szynki, ani zoltego sera ani bialego nie moge nie smakuje mi ale za to fasolka szparagi kalafior , maliny pozeczki papierowki banany czeresnie same zjem ale w zupie juz nie bo nie smakuja ani czekolada tak na razie z smakow ;-) a i wczoraj sie smiala mama ze mnie bo dostalam lody smietankowo jezynowe i bita smietane na gore ;-) a potem odrazu zjadlam kolacje koreczki śledziowe girzyckie ;-)
A czemu chca pobierqac poco cos sie dzieje z dzieckiem czy chcesz przechowywac krew pempowinowa w banku krwi?
A czemu chca pobierqac poco cos sie dzieje z dzieckiem czy chcesz przechowywac krew pempowinowa w banku krwi?
reklama
Atan ja na kaszankę z grilla patrzeć nie mogę, chociaż mąż mój się wczoraj właśnie nią zajadałD Bardzo mu smakowała, więc wierzę Wam, że jest pyszna, ale mnie odrzuca...
Fiona czy chodzi Tobie o krew pępowinową pobieraną od noworodka?
tak tylko dopiero w tedy jak badania genetyczne wyjda nieprawidłowe a jak narazie jest wszystko ok.Jak badania wyjda ok to nie czeba bedzie pobierac krwi pepowinowej
Podziel się: