reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Rzeczywiście przed bajkami to już zupełnie przegięcie....ale w ogóle powinien byc limit na te zasrane reklamy ;/ Czyli jedna 30 sekundowa na seans....My kiedys specjalnie sie spoźnilismy żeby ominąć reklamy, ale i tak jeszcze na dobre 15 minut trafiliśmy.
No, ale jak się podobała Synkowi bajka?

reklama
Podobała się, ale fascynacji jakieś nie było:no:. Ta bajka to taki animacyjny Bond dosłownie. Pod koniec seansu już nie mógł na tyłku usiedzieć ale co się dziwić jak dwie godziny tam byliśmy. Na koniec dostał ode mnie autko "agenta specjalnego" i uradowana micha do teraz jest:-D:tak:.

Hejo:)

Bodzia co tak skromnie?;p

krolcia no bo Mati troche za mały na fabułę tej bajki:/ sama animacja ok ale reszta dla starszych...

Ja zamówiłam właśnie puzzle piankowe z literkami o takie DUŻE PUZZLE PIANKOWE MEGA PAKA! ALFABET MATA (1697147367) - Aukcje internetowe Allegro mam nadzieję ze nie będą cuchnąć:/// teraz mam takie, ale to wiktora, mają kupe tycich elementów i strach ja zostawić swobodnie bo dłubie, wydrapuje jakieś oczka itp...
Kupiłam tez taki o walec, miałam dla Wiktorka kiedyś, fajna sprawa, dużo zabawy, polecam:) BabyOno Dmuchany****WALEC EDUKACYJNY*****Najtaniej (1686163599) - Aukcje internetowe Allegro

Witam.;-)
Mały dzisiaj taki fajny pogodny wstał, aż się tyłek z łóżka chciało podnieść do niego:-D!

Sarka to prawda:tak:. Fabuła w ogóle jak dla dorosłych:eek: ale skąd miał człowiek wiedzieć, że to aż tak naszpikowane bajerami dla starszych...:baffled:

Sarka super ten walec :-) a jakos tak nastroju nie mam...Musze okna pomyc a mi sie nie chce...Nic mi się nie chce...
Lolkowi się Auta2 podobały :-)
Ale bajka raczej dla starszych dzieci, więc pewnie jemu się podobało to, ze tyle aut ;-)

Hej!
My dalej wakacjujemy i od wczoraj mamy na koncie kolejne 3 guzy i 1 porządne otarcie :dry: Już nawet przemknęło mi przez głowę, żeby go owinąć gąbką...ale stwierdziłam, że to średni pomysł. Więc gąbka na razie tylko na kolankach ;-) i Młody zachwycony:-)

Sarka - ja kupiłam podobne puzzle i niestety, mimo, że wietrzyłam 3 tyg. na powietrzu, nie przestaly śmierdzieć. Wyrzuciłam je:/ Mam nadzieję, że twoje będą lepsze (czyt. mniej śmierdzące).

Ja mam mycie okien w d...:wściekła/y:! Myłam w ostatnim czasie co 3 tygodnie!!!! Przez te budowy na około tak się kurzy, że po trzech tygodniach okna wyglądały jakbym ze trzy, cztery miechy nie myła!:wściekła/y:

Krolcia ja mylam w kwietniu..Aż wstyd!!!! Ach kopnijecie mnie!!!!!!
Cristal ja dostaje zawalu przez te upadki..Ach czemu on nie moze leciec na pupinke????
Mam ochote na wafla....

reklama
Witam witam...

My właśnie wstaliśmy :szok:.
Tatuś nas obudził o 9.40, bo uznał, ze to już przesada :D. Wzięłam małego o 6 do nas do łóżka, bo się wiercił... i od 8 trzy razy się chciałam ewakuować, ale mały za każdym razem zaczynał płakać przez sen.. Nie wiem czy go wczoraj wymeczyłam tak zabawami na podłodze, pełzaniem/raczkowaniem itp czy o co chodzi, ale Antoś spał 14 godzin :szok:. Teraz na podłodze bada listwy progowe i cały czas robi ustami babcię :-D - taką śmieszną minkę przy której wciąga usta do środka... nie mogę wytrzymać ze śmiechu..

Lecę się ogarnąc, bo wstyd ;-)

Do góry