reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Buzc mnie wkurzyły te reklamy przed BAJKĄ:wściekła/y:! Jak jest film dla dorosłych no to jestem w stanie zrozumieć ale przed bajką? Gdzie są dzieciaczki często trzy i czteroletnie? Ile ten dzieciak wysiedzi patrząc na reklamę old spice na przykład:dry::crazy:.

W tych reklamach chodzi o to, żeby po kinie iść i kupić to co reklamowano. To taki chwyt marketingowy, który działa na psychikę ludzką.

reklama
hej
Hejo:)

Bodzia co tak skromnie?;p

krolcia no bo Mati troche za mały na fabułę tej bajki:/ sama animacja ok ale reszta dla starszych...

Ja zamówiłam właśnie puzzle piankowe z literkami o takie DUŻE PUZZLE PIANKOWE MEGA PAKA! ALFABET MATA (1697147367) - Aukcje internetowe Allegro mam nadzieję ze nie będą cuchnąć:/// teraz mam takie, ale to wiktora, mają kupe tycich elementów i strach ja zostawić swobodnie bo dłubie, wydrapuje jakieś oczka itp...
Kupiłam tez taki o walec, miałam dla Wiktorka kiedyś, fajna sprawa, dużo zabawy, polecam:) BabyOno Dmuchany****WALEC EDUKACYJNY*****Najtaniej (1686163599) - Aukcje internetowe Allegro
ja też dla Mili miałam taki walec i rzeczywiście fajny był:) tylko się chyba przebił, bo był nadmuchiwany:tak:

Mycie okien i sprzatanie z raczkujaco-stającym dzieckiem plus z 4,5 latkiem rozwalajacym zabawki jest troszke hmmm wykańczające ;-)
hehe, no oględnie mówiąc:-D

ja nieco lepiej się dziś czuję, zobaczymy, co badanie moczu wykaże.

ja tez okna ostatni raz mylam w kwietniu i nie zamierzam do zimy :))) i tak po 2 tyg da brudne ...

my dzis bylysmy w zoo chyba z 4 godz. :) super bylo, Ninka zachwycona, a Alicja jak zwykle tez ;) malutka jadla na placu zabaw obiadek i wchlonela caly duzy sloik :szok: obok siedziala kobitka z chlopczykiem miesiac starszym i przygladala sie nam, a na koncu powiedziala: "nigdy bym nie powiedziala, ze taki szczypiorek tyle zje!!!" ja tez nie wiem, co sie z tym dzieje ... przez ostatni miesiac przybrala 280g :baffled:

W tych reklamach chodzi o to, żeby po kinie iść i kupić to co reklamowano. To taki chwyt marketingowy, który działa na psychikę ludzką.

O tak podziałało na moją psychę jak cholera:wściekła/y:! Miałam ochotę pójść do kierownika i mu nastukać:wściekła/y:! Kto wpadł na genialny pomysł zanudzania dziecka:dry:!

Smile mój wręcz przeciwnie, jak tylko dobrnie do trawy to natychmiast ją w łapy:tak:, trzeba uważać, żeby do buzi nie wkładał:-D.

Wpadłam dziś w jakiś trans na działce. Jak dorwałam sekatory, nożyce i łopaty to jak burza przez tą działkę:-D! Pielenie, obcinanie, przycinanie, przesadzanie... uuuuuwielbiam to!!!! Jestem wykończona, ale tak pozytywnie wykończona:happy2:.

Zdrówka dla chorych.

No my po dzionku na łonie natury:) przywiozłam od rodziców (miałam na strychu) fotelik do karmienia po Wiktorze, jutro musze to wyczyścić i wyprać obicie, tyle tych gratów już a co to dopiero będzie....

Bodzia gdzie Ty w domu podziewasz to pranie???!!! Ja nie wyobrażam już sobie życia bez suszarki na dworze - takiej ogrodowej, gorzej jak będzie zima:/// czasem mam wrażenie że moje zycie to wkóło pranie-prasowanie, pranie-prasowanie....

asja o kurcze! co jest?? :((( jejku, zycze ci zdrówka z całego serca!!! cos Ci poza temp. dolega? kiedy masz wyniki moczu?

smile moja mała podobnie jak danielek krolci, aż piszczy na widok trawy, na kocu musze łapki pinować bo chwila moment i nazrywa całe garście hehe, kilka razy juz z buzi też jej wyciagałam:ppp

gufi jej jak malutko przybrała...a ile waży? moja Miluśka to ok 800-900g na mies. przybiera, ale widać taka ali uroda:) taki okruszek z Niej i już;p

Sarka no ja nie wiem gdzie..Ale u mnie suszenie latem to koszmar!!! W mieszkaniu wilgoć, malutkie więc ciągle suszarka zawadza a na dworze roche strach bo to podwórze bez trawy za to z mnóstwem "bachorów"..Jak ja nie znosze tu mieszkać!!!!!!!!!!!!!!!!Zima piec więc się szybciej suszy :-)

reklama
Witam się i zaraz uciekam. Mam dzisiaj gorący dzień. Od wczoraj robią dach u nas na domku i staję przed dziwnymi decyzjami dotyczącymi membran dachowych okien itp na czym w ogóle się nie znam i muszę szybko ogarnąć ten temat aby jakieś sensowne decyzje podjąć. Dzieciaki chyba sprzedam babci bo inaczej nic nie załatwie :evil:;-)

buziaki :*

Do góry