reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
to świetnie Bodzinka :D Mój Alek jak widzi chustę to się baardzo cieszy bo wie, że bedzie noszenie :) Ostatnio zawiązałam męża i poszliśmy na spacer. Chłopaki razem wyglądali świetnie Alek był mega zadowolony mąż też :)

Witam się i ja dziś zombi mama. Krzyśkowi od nowa skacze gorączka o 2 w nocy miał 38.6 stopni dostał przeciwgorączkowy ale nie mógł sobie poradzić z gorączka i tak do 5 z nim siedziałam. Tak mi go strasznie szkoda :((((( Jest nieznośny, ciągle placze, nic nie chce jeść, gorączka się utrzymuje - a ząbki jeszcze nie wyszły. Dziewczyny jak długo mogę wychodzić?? Dziś 2 dzień męczarni, na miejscu dolnych jedynek dziąsło popuchnięte i widać białe punkty ale czekamy dalej dzielnie... Biedne to moje dziecko - wszystko źle przechodzi, najpierw szczepienia a teraz ząbkowanie...

ja w chuscie juz nie nosze, bo moje plecy sa do wymiany :( za to kolezanka mi pozyczy wypasionego maclarena XT :)))

wlasnie zaliczylam kawke u sasiadki, ktora ma miesieczna coreczke. a teraz Alicja zasnela, a ja ruszam do sprzatania :/

gufi jej jak malutko przybrała...a ile waży? moja Miluśka to ok 800-900g na mies. przybiera, ale widać taka ali uroda:) taki okruszek z Niej i już;p

chyba tak, bo morfologie, mocz, posiew kalu i usg brzuszka zrobione i wszystko ok!!! apetyt ma, humor tez. jeszcze tylko w sobote ide dla swietego spokoju do gastrologa.

Witam się i ja dziś zombi mama. Krzyśkowi od nowa skacze gorączka o 2 w nocy miał 38.6 stopni dostał przeciwgorączkowy ale nie mógł sobie poradzić z gorączka i tak do 5 z nim siedziałam. Tak mi go strasznie szkoda :((((( Jest nieznośny, ciągle placze, nic nie chce jeść, gorączka się utrzymuje - a ząbki jeszcze nie wyszły. Dziewczyny jak długo mogę wychodzić?? Dziś 2 dzień męczarni, na miejscu dolnych jedynek dziąsło popuchnięte i widać białe punkty ale czekamy dalej dzielnie... Biedne to moje dziecko - wszystko źle przechodzi, najpierw szczepienia a teraz ząbkowanie...

Wiolcia nie chce cię martwić ale Sebastianowi wychodzą od 2 tygodni i nie mogą się przebić,tylko u mnie jest ta różnica że całe szczęście nie gorączkuje ale maruda za to straszny. Cały czas tylko by na rękach siedział. No i na szczęście przesypia mi noce.

A tak wogóle to witam serdecznie wszystkie mamuśki i ich maluszki:-D

Jeziu ja nawet nie mam czasu was nieraz nadrobić a co tu mówić o pisaniu.Sebucha miał wczoraj ostatnie szczepienie narazie,całe szczęście bo gorączka znowu i ciągłe wycie i jojczenie bez powodu.

Bodzinka jak patrzę na twojego Fifulca na nk to jestem pełna podziwu:szok:,mój młodszy tylko o dwa tygodnie a w porównaniu z Twoim to istny "niedorajda":-D A te oczka ma tak wielkie i błękitne że normalnie jak patrze to tonę:-) Ciągle was podglądam hi hi:-p

Dziewczyny wpadam z dobrą nowiną, pamiętacie Vileykę?? Grudniówka 2010 tylko jej maleństwo odeszło od nas zbyt wcześnie. Właśnie zauważyłam jej suwaczek, że jest w 14 tc :-) Takie nowiny ogrooomnie mnie cieszą... pamiętam o każdej grudniowej aniołkowej mamie.

lwiczka nie strasz:no: zauważyłam właśnie, że Krzyś ma w miejscu jedynki pęknięte dziąsło więc może już tuż tuż...

A ja dzisiaj po teście ciążowym :) Na szczęście negatywnym... Od niedzieli TAKA śpiąca chodziłam jak w ciąży... No i te nieprzewidywalne póki co cykle. Trochę stracha miałam, ale już pogoniony i piwko z tej okazji się należy :)

Hejka!
Przesyłam pozdrowienia znad morza ;-) Dorwałam na chwilę internet, a że pogoda nie teges i dzidziuś śpi, więc się nigdzie nie możemy ruszyć, to usiadłam na chwilę przed kompem.
Przyjechaliśmy wczoraj i niestety nie zastaliśmy już lekarza, więc przepadły nam zabiegi. Ale od dzisiaj chodzimy już wymasowani - ja chcę takie fajne urządzonka w domu :tak:
Wczoraj mieliśmy "wychodne" :-) Moi rodzice zajęli się małą i mogliśmy sobie połazić po miasteczku i napić Campari. Przed pierwsze 15 min nie wiedzieliśmy, co ze sobą zrobić - to było pierwsze wspólne wyjście bez Dzidka :szok:

Zmykam podczytać, co u Was i z powrotem do mężulka.
Całusy :tak:

reklama
Witam się:)

Wiolcia oj biedna Ty i biedny Krzyś:( ale miejmy nadzieję że to już koniec meczarni....życzę wam tego!!!!

hejcz oj to miałaś wrażenia hehe, ja też się będe stresować pod koniec lipca, teraz miałam mega owulacyjny cykl a mysmy troszku poszaleli:sorry2:

cwietka fajnie że macie te zabiegi, podreperujesz kręgosłup;-)
Życze dobrej pogody, żebyście poplażowali trochę!

A my dzis już zamkneliśmy sprawy odnośnie Chrztu te kościołowe, teraz juz tylko czekać i jeszcze na sali menu ustalić i wsio:tak:
No i jestem hepi bo na 99% pod koniec sierpnia jedziemy na tydzień do Tatralandii na Słowację:-)Tatralandia Aquapark i Holiday Village Tatralandia - Słowacja - Liptovksy Mikulas

Do góry