reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

cristal ooo kurka az tak zle z nimi było?!! o rany! te co mam nie smierdza:/ a ile zapłaciłas za nie wtedy?

reklama
Sarka - maje tanie były - 13 zł za 10szt takich dużych. Ale w smyku widziałam takie z nadrukami (auta, wróżki) i nie śmierdziały, po 70zł za 10szt. więc może takie zakupię....

My mamy ale alfabet i do szału mnie doprowadzaja te elementy..No ale nasze przyleciały z Dublina to może dlatego nie smierdzą..Po Lolu są..

te moje to za 29 zł ale 26 el. więc na jedno wychodzi:/...... ale sporo osób kupiło, opinie są ok. zobaczymy....

smile to zaszaleliście:p

kurcze no te co mam to tez nie smierdzą, wścieknę się jak te bedą czadziły:///

A ja czekam az się młoda zbudzi i jedziemy do moich rodziców na ogród:) Wiktor u ciotki i kuzyna(tam gdzie ten basen;)) już 2 dzień więc mam trochę swobody więcej;p

miłego dnia!!!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zebrało mi się Kosz prania plus 3 torby!!! I to glównie dzieciowych ciuchów..No chyba kupie jeszcze jedną suszarke i na dwor je zaczne wystawiac bo za cholere nie wyjde z tego!!!!

cześć dziewczyny! u nas już trochę mniej chorobowo, ale jeszcze antybiotyk starsza nie skończyła, jeszcze parę dni...
więc od początku życzę chorowitkom zdrówka!

aaaaaaaaaaa Bodzia nie wspominaj o praniu i myciu okien, ja ostatnio też myłam okna w kwietniu, a następny raz umyje chyba przed zimą... pranie jedno wisi na suszarce do poskładania drugie leży w pralce do wywieszenia, więc chyba ruszę tyłek to zrobić w końcu
oj a do kina to ja nie pamiętam kiedy byłam sama, a dzieci poprowadzę może za parę latek kiedy uznam że już nie jest za głośno dla tycich malutkich uszu, zresztą 3letnia Ania jeszcze nie zainteresuje się aż tak bajką by wysiedzieć przed nią od początku do końca

Mycie okien i sprzatanie z raczkujaco-stającym dzieckiem plus z 4,5 latkiem rozwalajacym zabawki jest troszke hmmm wykańczające ;-)

reklama
Ogarnęłam się :-D
Posprzątała, pranie zrobiłam, obiad ugotowałam - później tylko odgrzeje, mały wyspany i już najedzony... idziemy zaraz na spacer.

Zauważyłam przedtem, że mój mały boi się trawy... :baffled:
Juz kilka razy leżałam z nim na kocu w ogródku i fajnie było, ale teraz zaczął się przemieszczać... No i dochodzi do skraju koca i wrzask.. Coś mu nie gra. Nie podoba się to zielone cos na ziemi i koniec. Antek ma to samo z włochatym dywanem pod ławą... Zbliża się do niego po czym zaczyna piszczeć.. Dziwny jakiś ten mój mały :p

A co do okien to ja moje myłam w kwietniu i nie zapowiada się szybka powtórka. My mamy tak bardzo wysunięty dach, że jak pada to okna są suche... kurzu też na nich nie ma i w ogóle to wyglądają jak tydzień temu myte. Dachowych to nie ruszę do bożego narodzenia. Co je myje to jakiś ptak narobi... i trzeba znów myc :nerd:

Do góry