elifit
Moderatorka
mileczka piękne fotki.. ale pamiątka.. no i jak? do kogo podobny 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mileczka piękne fotki.. ale pamiątka.. no i jak? do kogo podobny![]()
super że wszystko ok. a dlaczego masz mieć cesarkę? masz jakieś szczególne wskazania? Kuzynka małża miała za wąską miednicę![]()
siemka
wiecie jakie jajaw czwartek mialam isc do szpitala o czy wam zreszta pisalam..
No wiec sie spakowałam i na czczo tak jak kaza pan Dr. jade..
siedze na izbie i czekam przychodzi moj "kochany" pan Dr. i oznajmia.. "te wyniki moga być mylne..ponieważ pani dostaje fenoterol..i to moze robić skoki cukru.. wiec propozycja..zrobi pani kolejne badanie HEMOGLOBINE HIPOGLIKEMII "
w te ja wprost do laboratorium..krew pobrali ale wynik za 2tyg bo odsyłaja do gd..i tyle to trwa..
na szczescie pani ktora pobierala material do badania..oswieciła mnie..u nas w miescie jest jeszcze jedno laboratoriumjupi..ucieszona..no i wynik juz na nastepny dzien
hura!!!
Wynik w normiedzwonie do lekarza i mowi ze czyli tak jak myslal to fenoterol
i obyło sie bez szpitala
![]()
Hej, a ja byłam dzisiaj u ginka i niestey zle wiesci. Dzidzi siedzi stanowczo za nisko i zeby czasme juz nie urodzic musze lezec w lozkuDla mnie dramat ale zdrowie syneczka najwaznijesze wiec rozpoczynam koczowanie przy tv...
No moja dzidzia widocznie upodobała sobie zdecydowanie dolną część brzucha. Wczoraj to się ruszyć nie dało a siku to co sekunda, myslalam ze nie utrzymami wogole wczoraj malo co sie ruszał juz spanikowana chcialam do szpitala jechac ale na szczescie po poludniu cos tam postukał. Ehh czekaja mnie ciezkie miesiace przede mna. A co do szyjki lekarka mowila - krotka ale nic wiecej wiec chyba jest okej??
Dziewczynki my juz po wizycie. Mareczek już główką w dół zwart i gotowy, 1.215 kg ale szyjka trzyma się dzielnie ibrak rozwarcia co mi ulżyło okropniePytałam o twardnienie brzuszka - do 10 razy na dzień mają mieć prawo takie bezbolesne skurcze. A oto i sprawca całego zamieszania :-)
Mileczka zdjecia bomba!!!
Ja tez po wizycie i po glukozie -nie bylo tak zle.
Niestety dzisiaj nie robila usg-po raz pierwszy.Wszystko spoko.Ale nie wiem jak duza jest mala ,ani czy na 100% sie obrocila.
Lekarka powiedziala ,ze na macanie to jej sie wydaje ze juz zajela pozycje.Ale ze to jeszcze moze sie 100 razy zmienic.Kolejne 1,5 kg na plusie.
Powiedziala ze nie ma przeszkod jezeli chodzi o urlop,ale dwa dni pred mam i tak przyjsc.
A i dostalam przeciwciala.Czyli mam obydwie rece i pupe pokluta:-)