reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka, ale się cieszę :) Dzidzia Cię kocha i zostanie :)

Słoneczko, coś Ci powiem. Chciałam dziecka od baaardzo dawna, liczone w latach. Jak zaczęliśmy się starać i zobaczyłam jedną kreskę to się poryczałam. Następny cykl, dwie, a ja znowu w bek. Byłam przerażona. A ciąża chciana, wyczekiwana, może niedługo, ale czekana. Tak więc strach jest normalny. Wszystko się zmieni. I wiesz, naprawdę nie trzeba mieć masy kasy. My w tej chwili zaczynamy budowę. Jeszcze nic nie mamy, tylko papiery, a poszło 20 tys. A potem będzie jeszcze gorzej. Na pewno na wiele rzeczy nie będzie kasy, a zdecydowaliśmy się. Bo dziecko to najpiękniejsza "rzecz" na świecie. Najpiękniejsze, co się może zdarzyć. I tak naprawdę nie ważne, czy się ze swoim zejdziesz na nowo, czy nie. Nieważne, czy masz masę koleżanek, czy nie. Masz w sobie istotę, która będzie cię kochać zawsze i bezwarunkowo. Bez względu na ilość kasy, czy koleżanek.

reklama
Magdalena ja się szykuje już na te z pasem. Strasznie mi przeszkadza jak spodnie choć trochę uciskają mi brzuch a te co pokazałaś wyglądają na takie co by uciskały... Choć wyglądają super!!

Sil dziękuje!! Ja też bardzo maluszka kocham i nie wyposzczę tak szybko :-D

Też mi się wydaje, że te spodenki troszkę za wysokie. Ja mam kilka ciążowych z pasem i mówię Wam, bosko... Choć ciepło, zdecydowanie ciepło, ale jak wygodnie...

No one mają niby ten pas ciążowy ale ja się nie znam... dobrze poczytac rady kogos kto się zna, będę wiedziała na przyszłośc na co zwracac uwagę ale raczej nie zamówiłabym spodni na Allegro bo to różnie bywa.. chociaż ceny kuszą bo w sklepach to już inna bajka z ciążowymi ciuszkami :)

Słoneczko bo po to my tu jesteśmy... nie po to żeby zj*bać tylko wesprzeć :tak: Choć czasem zj*bka sie przydaje, bo to takie wiadro wody na głowę :-D Ael jest w tym dobra!! Nie przejmuj się, będzie dobrze!

reklama
Do góry