Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja też pewnie jak zobaczę II kreski to będę na początku przerażona jak to jest zawsze jak robię test ;-)Jeeee wreszcie doczytałam a zabierałam się do tego na raty :-).
Fifka jak dobrze, że wszystko w porządku u Ciebie i dzidziusia i oby tak do końca
Słoneczko nie martw się wszystko będzie dobrzeja też pewnie jak zobaczę II kreski to będę na początku przerażona jak to jest zawsze jak robię test ;-)
Oj dziewczyny nie marudzić i pamiętać każda z was jest najpiękniejsza dla swojego faceta.!! I on tylko Was Kocha nikogo innego.!!
Hmm.. i więcej nie pamiętam co miałam odp..
Dziś tak z ciekawości sprawdzałam kiedy miałabym owulkę przy 22 dniowych cyklach i wypada, że idealnie się wstrzeliliśmy w te dni. I co ostatnio miałam dwa dni pobolewania brzucha tak jakby na @ to idealnie się dni pokrywały z dniami zagnieżdżenia się zarodka. Więc teraz tylko czekać na efekty ;-).

sprzedaj trochę fluidków;-)