• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Jeeee wreszcie doczytałam a zabierałam się do tego na raty :-).
Fifka jak dobrze, że wszystko w porządku u Ciebie i dzidziusia i oby tak do końca :happy:
Słoneczko nie martw się wszystko będzie dobrze :tak: ja też pewnie jak zobaczę II kreski to będę na początku przerażona jak to jest zawsze jak robię test ;-)
Oj dziewczyny nie marudzić i pamiętać każda z was jest najpiękniejsza dla swojego faceta.!! I on tylko Was Kocha nikogo innego.!!
Hmm.. i więcej nie pamiętam co miałam odp..
Dziś tak z ciekawości sprawdzałam kiedy miałabym owulkę przy 22 dniowych cyklach i wypada, że idealnie się wstrzeliliśmy w te dni. I co ostatnio miałam dwa dni pobolewania brzucha tak jakby na @ to idealnie się dni pokrywały z dniami zagnieżdżenia się zarodka. Więc teraz tylko czekać na efekty ;-).

A ja się z Wami żegnam :-) idę się kłaść do łóżka :-) ja w przeciwieństwie do tych co narzekają na owłosienie, powiem,że nie musiałam się golić :-D wszystko jest cacy :-p

Dobrej nocy i płodzcie się moje drogie ;-)

A w ogóle to zapomniałam Wam jeszcze napisac, że jak się poskarżyłam mojemu gin na okropne bóle kręgosłupa to kazał mi zacząc brac 2 razy dziennie po jednej tabletce duphaston... zdziwiłam się bo z tego co wiem to w przypadku ciąży tabletki służą do podtrzymania...

A tak poza tym to mam jeszcze pytanie do ciężaróweczek (tych starszych wiekiem ciąży :P) czy w ciągu ciąży lekarz robił Wam takie rutynowe badanie ginekologiczne??? Bo ja już byłam 3 razy i nic, ja się tam ciesze bo to nic przyjemnego ale właśnie się tak zastanawiam./..

Jeeee wreszcie doczytałam a zabierałam się do tego na raty :-).
Fifka jak dobrze, że wszystko w porządku u Ciebie i dzidziusia i oby tak do końca :happy:
Słoneczko nie martw się wszystko będzie dobrze :tak: ja też pewnie jak zobaczę II kreski to będę na początku przerażona jak to jest zawsze jak robię test ;-)
Oj dziewczyny nie marudzić i pamiętać każda z was jest najpiękniejsza dla swojego faceta.!! I on tylko Was Kocha nikogo innego.!!
Hmm.. i więcej nie pamiętam co miałam odp..
Dziś tak z ciekawości sprawdzałam kiedy miałabym owulkę przy 22 dniowych cyklach i wypada, że idealnie się wstrzeliliśmy w te dni. I co ostatnio miałam dwa dni pobolewania brzucha tak jakby na @ to idealnie się dni pokrywały z dniami zagnieżdżenia się zarodka. Więc teraz tylko czekać na efekty ;-).

Tylko u mnie był taki przypadek że test mi pokazywał jedną kreska a lekarz powiedział mi że jestem w ciąży.

ja też się witam:-D
nie powiem, że łatwo było Was nadrobić... tyyyyle naskrobałyście:-D
Słoneczko gratuluję i nie łam się, zawsze znajdzie się wyjście z sytuacji a przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie:tak:
Fifka piękny brzusio:-D sprzedaj trochę fluidków;-):-D
Atanku co tam masz do jedzonka? :-p
Ael, Magd.a zboczuchy Wyyy:cool2::-D
Milia witam:-D

coś jeszcze miałam napisać ale zapomniałam:dry:

Magdalena, ja zawsze świecę tyłkiem przed moim. I zaraz potem mam USG. Owszem, zdecydowanie nic przyjemnego, ale wolę wiedzieć, że jest ok i dzięki temu wiem np że mam krótką szyjkę. I pewnie dupka będę brała do końca, ech...

Na sobotę się nie ciesze, bo mój jedzie po teściową z tego sanatorium... grrr.. jakby któraś była ciekawa, nie nie jadę :P

reklama
Fluuuiiiidkiiii!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tylko dobrze proszę wykorzystać!!!

Słoneczko mi w pierwszej ciąży też nie pokazywało... dopiero na Usg wyszło że jest pęcherzyk ciążowy. Jednak coś z ciąża było nie tak i poroniłam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry