Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może Ty coś innego robiłaś? Nie znalazł gumowego przyjaciela ?
Dzieewczyny a może wy wiecie już, jesteście tak bardzo ciążowe, ja wiem,że trudno Wam się tam ogolić.. ekhm.. może to psioszka poprostu, a nie brzuch, może włosy już zaczęły poza obszar bikini wychodzić
My (nie)staraczkowe wszystko zrozumiemy :-) tak też bywa :-) chciałabym Was zrozumieć, ale tak trochę mi trudno więc powiem to wprost
Kobiety golimy się tu i ówdzie :-)
mi te włoski wczoraj wyrosły i na pewno nie z pipki 
ale ostatnio malo gole bo mnie potem strasznie te chrostki swędza,,, jedynie swedzenie lagodzi balsam na odrstanie wloskow z oriflame ;-)Może Ty coś innego robiłaś? Nie znalazł gumowego przyjaciela ?
Uf jestem... przepraszam ze tak długo ale byłam po ginie u mamy i nie miałam do was dojścia. Więc tak:
- Ciąża dwa razy większa (w ciągu tygodnia maluch urósł z 1cm na 2 cm)
- Serce wal mocno i równo więc z dzidzią wszytko okej
- Nie widać powodów krwawienia
Więc dostałam dupka znowuuuuuu po 3 razy dziennie (już czuje te wzmożone mdłości)
i Nospe forte raz dziennie. No i oczywiście mam leżeć i ładnie wyglądać. Dostałam skierowanie na badania i za 5 dni mam przyjść znowu na kontrole i po zwolnienie.![]()
Ale mam doła teraz dopiero do mnie dotarło że jestem w ciąży wcześniej byłam w szoku. Nie wiem czy dam rade otrzymać dziecko bo to wielka odpowiedzialność masakra. Mam wątpliwości normalnie nie wiem co mam robić. Jeszcze muszę żucic palenie i w ogóle mam w głowie mętlik. Co będzie dalej?
Przepraszam!!! Całe szczęście że maleństwo całe i zdrowe! A dzisiaj moja mama się ze mnie śmiała ze brzuch mi wywaliło!
Słoneczko a ja ci powiem coś takiego... ja mam ok. 170cm i ważę 62kg. Jestem szczupła... a mój mąż ma 189cm i waży ze 120kg... jest duży. Ale ja go bardzo kocham i nie chciałabym żeby on myślał ze on jest fe i na mnie zasługuje bo ja za ładna jestem... na początku tak myślał, ale teraz to wszytko rekompensuje mi swoją dobrocią i oddaniem. Nie zamieniłabym go na żadnego modela. Więc ty też tak nie myśl ze jesteś za gruba czy brzydka... TAK NIE WOLNO!!! Bo nie wygląd jest ważny, po prostu dbaj o siebie. Zadbana kobieta zawsze jest piękna nie ważne ile waży.