reklama
donia 1980
Fanka BB :)
Może Ty coś innego robiłaś? Nie znalazł gumowego przyjaciela ?
Dzieewczyny a może wy wiecie już, jesteście tak bardzo ciążowe, ja wiem,że trudno Wam się tam ogolić.. ekhm.. może to psioszka poprostu, a nie brzuch, może włosy już zaczęły poza obszar bikini wychodzić
My (nie)staraczkowe wszystko zrozumiemy :-) tak też bywa :-) chciałabym Was zrozumieć, ale tak trochę mi trudno więc powiem to wprost
Kobiety golimy się tu i ówdzie :-)
Magda Ty ot jednak kawał cholery jesteś

a golić nie będę, będzie cieplej dziziusiowi, w końcu zimą się urodzi
Fifka zarąbiste wiadomości, super, cieszę się, ale teraz to już na 100% oszczędzaj się!!!
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja mam zawsze takie kropeczki i bola jak cholera dlatego ja się nie golę... znaczy golę ale bardziej na jeżyka niż na zero... bo po ścięciu całości płecze z bólu przez kolejne 2 tygodnie aż włosy nie odskoczą.
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Fifka nooo nareszcie, martwiłyśmy się!
Atan a no widzisz a ja sposób znam, który działa na mnie nie wiem jak na innych. Otóż ja po goleniu smaruję się (tak delikatnie, nie za dużo) oliwką dla dzieci, taką Bambino no i pomaga. Choć kiedyś spróbowałam takiego balsamu po goleniu dla facetów(akurat miałam Davidoffa) no i też nic nie było no ale zapach męski. A Ty czym się golisz?
Atan a no widzisz a ja sposób znam, który działa na mnie nie wiem jak na innych. Otóż ja po goleniu smaruję się (tak delikatnie, nie za dużo) oliwką dla dzieci, taką Bambino no i pomaga. Choć kiedyś spróbowałam takiego balsamu po goleniu dla facetów(akurat miałam Davidoffa) no i też nic nie było no ale zapach męski. A Ty czym się golisz?
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
no to nie tylko ja tak mam to sie ciesze moj maz uwielbia gdy niema wloskow wtedy mnie dopada z jezykiem
ale ostatnio malo gole bo mnie potem strasznie te chrostki swędza,,, jedynie swedzenie lagodzi balsam na odrstanie wloskow z oriflame ;-)
maszynka reczna ;-) ale na to nie wpadlam spróbuje nastepnym razem dzieki dziurka ;-)
ee a jaka ta oliwke ktorej firmy kupic na brzuszek ?? by smarowac ?/

maszynka reczna ;-) ale na to nie wpadlam spróbuje nastepnym razem dzieki dziurka ;-)
ee a jaka ta oliwke ktorej firmy kupic na brzuszek ?? by smarowac ?/
sloneczko20
Zaciekawiona BB
Ale mam doła teraz dopiero do mnie dotarło że jestem w ciąży wcześniej byłam w szoku. Nie wiem czy dam rade otrzymać dziecko bo to wielka odpowiedzialność masakra. Mam wątpliwości normalnie nie wiem co mam robić. Jeszcze muszę żucic palenie i w ogóle mam w głowie mętlik. Co będzie dalej?
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Przepraszam!!! Całe szczęście że maleństwo całe i zdrowe! A dzisiaj moja mama się ze mnie śmiała ze brzuch mi wywaliło!
Słoneczko a ja ci powiem coś takiego... ja mam ok. 170cm i ważę 62kg. Jestem szczupła... a mój mąż ma 189cm i waży ze 120kg... jest duży. Ale ja go bardzo kocham i nie chciałabym żeby on myślał ze on jest fe i na mnie nie zasługuje bo ja za ładna jestem... na początku tak myślał, ale teraz to wszytko rekompensuje mi swoją dobrocią i oddaniem. Nie zamieniłabym go na żadnego modela. Więc ty też tak nie myśl ze jesteś za gruba czy brzydka... TAK NIE WOLNO!!! Bo nie wygląd jest ważny, po prostu dbaj o siebie. Zadbana kobieta zawsze jest piękna nie ważne ile waży.
A tym że się boisz nie martw się. Ja się o dziecko rok starałam a jak zaszłam też byłam przerażona! Czy aby na pewno dam rade? Słoneczko dasz na pewno... daj sobie czas. Po to są te 9 miesięcy zeby sie z tym oswoić i pozałatwiać sprawy.
Słoneczko a ja ci powiem coś takiego... ja mam ok. 170cm i ważę 62kg. Jestem szczupła... a mój mąż ma 189cm i waży ze 120kg... jest duży. Ale ja go bardzo kocham i nie chciałabym żeby on myślał ze on jest fe i na mnie nie zasługuje bo ja za ładna jestem... na początku tak myślał, ale teraz to wszytko rekompensuje mi swoją dobrocią i oddaniem. Nie zamieniłabym go na żadnego modela. Więc ty też tak nie myśl ze jesteś za gruba czy brzydka... TAK NIE WOLNO!!! Bo nie wygląd jest ważny, po prostu dbaj o siebie. Zadbana kobieta zawsze jest piękna nie ważne ile waży.
A tym że się boisz nie martw się. Ja się o dziecko rok starałam a jak zaszłam też byłam przerażona! Czy aby na pewno dam rade? Słoneczko dasz na pewno... daj sobie czas. Po to są te 9 miesięcy zeby sie z tym oswoić i pozałatwiać sprawy.
Ostatnia edycja:
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Słoneczko dasz radę zobaczysz. Teraz wydaje Ci się wszytsko beznadziejne, jakieś nijakie, bez przyszłości ale poradzisz sobie!
Atan..ma się ten łeb
Fifka a za co Ty kochana przepraszasz....
Atan..ma się ten łeb
Fifka a za co Ty kochana przepraszasz....
Może Ty coś innego robiłaś? Nie znalazł gumowego przyjaciela ?
Ja nawet takiego przyjaciela NIE MAM! Ja nie wiem, może mój mi coś robił. XD
Uf jestem... przepraszam ze tak długo ale byłam po ginie u mamy i nie miałam do was dojścia. Więc tak:
- Ciąża dwa razy większa (w ciągu tygodnia maluch urósł z 1cm na 2 cm)
- Serce wal mocno i równo więc z dzidzią wszytko okej
- Nie widać powodów krwawienia
Więc dostałam dupka znowuuuuuu po 3 razy dziennie (już czuje te wzmożone mdłości)
i Nospe forte raz dziennie. No i oczywiście mam leżeć i ładnie wyglądać. Dostałam skierowanie na badania i za 5 dni mam przyjść znowu na kontrole i po zwolnienie.![]()
Nie marudź o mdłości, fasola ważniejsza
Ale mam doła teraz dopiero do mnie dotarło że jestem w ciąży wcześniej byłam w szoku. Nie wiem czy dam rade otrzymać dziecko bo to wielka odpowiedzialność masakra. Mam wątpliwości normalnie nie wiem co mam robić. Jeszcze muszę żucic palenie i w ogóle mam w głowie mętlik. Co będzie dalej?
Kochana to tylko szok. Minie po kilku dniach. Ochłoniesz i popatrzysz na całą sytuację innym okiem.
reklama
sloneczko20
Zaciekawiona BB
Przepraszam!!! Całe szczęście że maleństwo całe i zdrowe! A dzisiaj moja mama się ze mnie śmiała ze brzuch mi wywaliło!
Słoneczko a ja ci powiem coś takiego... ja mam ok. 170cm i ważę 62kg. Jestem szczupła... a mój mąż ma 189cm i waży ze 120kg... jest duży. Ale ja go bardzo kocham i nie chciałabym żeby on myślał ze on jest fe i na mnie zasługuje bo ja za ładna jestem... na początku tak myślał, ale teraz to wszytko rekompensuje mi swoją dobrocią i oddaniem. Nie zamieniłabym go na żadnego modela. Więc ty też tak nie myśl ze jesteś za gruba czy brzydka... TAK NIE WOLNO!!! Bo nie wygląd jest ważny, po prostu dbaj o siebie. Zadbana kobieta zawsze jest piękna nie ważne ile waży.
Wiesz co ale podoba mu się to że się nie maluje nigdy się nie malowałam inne laski mi zawsze mówią żebym się umalowała a ja się czuje dobrze taka jaka jestem na twarzy nie chce się malować. Swoje ciało tez zaakceptuje takie jakie jest. Rozmawiałam dzisiaj z moim przez telefon i powiedział mi ze mnie kocha taką jaką jestem. I nie chce żebym się zmieniała.
Tylko ja w odwrotnym sensie niż wy nie starałam się kochaliśmy się z moim i pękła nam prezerwatywa i ja miałam nadzieje że to nie są dni płodne i w ogóle masakra.
Ostatnia edycja:
Podziel się: