reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magda ale pierdoły Nam tu pociskasz głupolku!! Na pewno jesteś płodna i jak przyjdzie "Twój" czas to urodzisz pięknego, zdrowego dzidziusia :-)
Dziuro no i tak trzymac, tacy ludzie zazwyczaj zauważają swoje błędy tylko wtedy gdy jest już za późno

reklama
Oj mamuniu, spałam godzinkę teraz, mój mi mówi, że mruczałam i jęczałam :eek:
Może Ty coś innego robiłaś? Nie znalazł gumowego przyjaciela ?

Atan

Dziura nie wiem czy dorównasz Magdzie z jej sarkazmem (Madziu wiesz, że Cię kocham - nawet jeżeli jesteś bezpłoda ;-))
soooł słiiit :-)

Ael w zwierza się zamieniasz, ja na ten przykład mam owłosiony brzuch a wcześniej nawet włoska nie było, w jakieś zmobie się zmieniam

A to normalne, że w ciąży włosy bardziej rosną, bardziej na brzuchu. Całkowicie normalne. Ja to jestem małpka owłosiona.

a mi tez urosly wloski na brzuszku wiec je ogolilam ;-)
Dzieewczyny a może wy wiecie już, jesteście tak bardzo ciążowe, ja wiem,że trudno Wam się tam ogolić.. ekhm.. może to psioszka poprostu, a nie brzuch, może włosy już zaczęły poza obszar bikini wychodzić
My (nie)staraczkowe wszystko zrozumiemy :-) tak też bywa :-) chciałabym Was zrozumieć, ale tak trochę mi trudno więc powiem to wprost
Kobiety golimy się tu i ówdzie :-)

Uf jestem... przepraszam ze tak długo ale byłam po ginie u mamy i nie miałam do was dojścia. Więc tak:

- Ciąża dwa razy większa (w ciągu tygodnia maluch urósł z 1cm na 2 cm :szok: )
- Serce wal mocno i równo więc z dzidzią wszytko okej
- Nie widać powodów krwawienia

Więc dostałam dupka znowuuuuuu po 3 razy dziennie (już czuje te wzmożone mdłości)
i Nospe forte raz dziennie. No i oczywiście mam leżeć i ładnie wyglądać. Dostałam skierowanie na badania i za 5 dni mam przyjść znowu na kontrole i po zwolnienie. :blink:

mam nietypowe wstydliwe pytanie czy po ogoleniu wam tez wychodza na nastepne dni rozowe kropeczki ? znacie sposób jak ich sie szybko pozbyc ?? bo strasznie ich nie lubie jedynie jak wloski lekko odrosna to juz ich niema ...

Fifka to super ;-) to juz duza dzidzia ;-)

reklama
Uf jestem... przepraszam ze tak długo ale byłam po ginie u mamy i nie miałam do was dojścia. Więc tak:

- Ciąża dwa razy większa (w ciągu tygodnia maluch urósł z 1cm na 2 cm :szok: )
- Serce wal mocno i równo więc z dzidzią wszytko okej
- Nie widać powodów krwawienia

Więc dostałam dupka znowuuuuuu po 3 razy dziennie (już czuje te wzmożone mdłości)
i Nospe forte raz dziennie. No i oczywiście mam leżeć i ładnie wyglądać. Dostałam skierowanie na badania i za 5 dni mam przyjść znowu na kontrole i po zwolnienie. :blink:

No już się zamartwiałyśmy, że tak długo nie odpisujesz... Super, że jest wszystko ok... :-)

Atan no niestety ja też mam taką przypadłość i niestety nie zmalałam na to sposobu...

Idę do wanny poleżeć..;-)

Do góry