reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atan piękny brzusio i pięknie bluzeczki, widzę, że już przyszłościowe :-)
Dziuro przykre to, że własna mama może coś takiego powiedziec ale znam to skąś bo moja bratowa ma podobną sytuację w domu. Teściom można wybaczyc bo to obcy ludzie jakby nie było ale mama.... :-(

witam dziewczyny, tk Was czytam i nawet bym cos napisała ale tak mi się nie chce....

Atan no brzuszek mega ciążowy fiu fiu

Madziarka już ruchy???? o ja a dopiero obawiałaś się o ciążę, eh jak ten czas leci :) super

a mnie się dziś ulało, jak małemu dziecku zjadłam rano jogurcik z kawką i pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło :)
ale dziś markotnie się czuję, jak słonica

Atan strasznie mi się ta druga podoba :-)

Donia, Ty mnie chcesz zabić :-D zaplułam sobie dodatkowo monitor, wyobraziłam sobie Ciebie jak Ci się ulewa :-p

reklama
Atan ja też chcę koktajl borówkowy jejuuuu

Magd.a nie śniej się z ciężarnej bo i Ciebie to spotka, a jak będzie dokuczała brzuchatym to nawet szybciej niż myślisz zasiejemy fasolkę u Ciebie :-p

Madziarka dobrze się czuję, czasem nie wiem że jestem w ciąży, no może poza moimi przypałami kiedy najem się fasolki po bretońsku a jadę na ostry dyżur bo mnie kłuje w brzuchu :-D
ale brzuch to już mam solidny :szok:

Ostatnia edycja:
Do góry