reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
no no mysle ze to nie najlepsyz pomysł połozyczyc meżów Oli i maggie- mieszanka wybuchowa w 100%..no chyba że sie bardzo postaracie i wyselekcjonujecie te najlepsze cechy;)

Oli- a moze go wysłać do TVN Turbo do programu " Zakup kontrolowany" :p

My wczoraj dostalismy w prezencie karuzele Fisher Price Rain Forest- Ta z zielonymi listakmi-już sobie wisi i bardzo fajnie działa i wyglada :)
I jeszcze dowiedzilismy sie ze kuzynka pozyczy nam kołyske po swojej córce wiec mamy problem z głowy i nie bedziemy musili przenosić całego łóżeczka z pokoju Mikołja do nas na pierwsze tygodnie bo postawimy sobie ta kołyske :) Strasznie sie ciesze, ze wyszla taka opcja :)

akutan, skorzystalam z Twoich linkow i pozamawialam posciel i rozki :-). Jedyne chyba, co sie oplaca kupowac w Polsce, bo w UK sa masakrycznie drogie. Teraz czekam na paczke!

Przebrnelam przez dziesiatki stron i zrobilam liste rzeczy, ktore jeszcze potrzebuje, zaczynajac od OcteniSeptu na herbatce koperkowej konczac. Mam nadzieje, ze mam juz wszystko, bo finansowo wiecej nie podolam :no:

co do karuzeli to ja mam taka
‪FISHER PRICE COT MOBILE‬‏ - YouTube
projektor widoczny tylko w ciemnosciach, a wtedy dziecko spi :-D

Bishopka Ja właśnie też choruje na tą karuzelkę i chętnie poznam Twoją opinię na jej temat jak już ją masz. Bardzo podobają mi sie te efekty świetlne i byłąm własnie ciekawa czy w dzień tez są widoczne. Nie chciałabym wydać 150 zł na karuzelkę z której nie będę zadowolona ;/

Devi mi się ta rain forrest też bardzo podoba, ona ma takie imadełko do założenia? bo muszę coś wykombinować jak ją bym mogła przymocować do turystycznego... ;/

asiacur a jaki rozmiar kupiłaś tego ubranka na wyjście? Ja 56 cm bo były w promocji ze 160 zł na 85 zł. Ale większe były już na 9-12 m-cy. I tak się zastanawiam czy jak większy będzie to się zmieści :eek:

Bishopka Ja właśnie też choruje na tą karuzelkę i chętnie poznam Twoją opinię na jej temat jak już ją masz. Bardzo podobają mi sie te efekty świetlne i byłąm własnie ciekawa czy w dzień tez są widoczne. Nie chciałabym wydać 150 zł na karuzelkę z której nie będę zadowolona ;/
Mnie tam sie ona podoba, aś ściany mam taki brąz (chyba czekolada) i w dzięn nie bardzo widać. lampka, która jest jako lampka nocna nie daje dużo światła, będzie oświetlać jedynie buźkę dziecka, najlepiej włączyć więc projektor- ten noca rozświetla. Dźwieki ma super i rybki mają bardzo zywe kolory. Jest możliwość wyboru trybów pracy same dzwieki, dzwieki + projektor, projektor+dzwieki+lampka, oraz wszystko bez dzwieku. Dodatkowo pilot, tez fajna sprawa.

reklama
oooo maggie to byłoby cudowne, tylko wiesz to bliźniaki jeszcze z tego samego dnia więc obawiam się, że wszystko co najgorsze mają wspólne
no no mysle ze to nie najlepsyz pomysł połozyczyc meżów Oli i maggie- mieszanka wybuchowa w 100%..no chyba że sie bardzo postaracie i wyselekcjonujecie te najlepsze cechy;)

właśnie o tym myślałam, wyrzucimy złe cechy i wyjdzie nam mąż LANY:-D

Do góry