Bishopka
mama swoich dzieci
Zastanawia mnie tylko w jakim dziale ?wystawię na allegro, może ktoś się skusi
Lepiej juz do ktokolwiek widział, ktokolwiek wie 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zastanawia mnie tylko w jakim dziale ?wystawię na allegro, może ktoś się skusi
Lepiej juz do ktokolwiek widział, ktokolwiek wie 

oooo maggie to byłoby cudowne, tylko wiesz to bliźniaki jeszcze z tego samego dnia więc obawiam się, że wszystko co najgorsze mają wspólneOli a może byśmy tak zrobiły jednego z tych naszych dwóch. Twój ma tam jakieś dobre cechy, mój też. Stworzymy sobie ideał i miesiąc u mnie , miesiąc u CiebieCo TY na to?
oooo maggie to byłoby cudowne, tylko wiesz to bliźniaki jeszcze z tego samego dnia więc obawiam się, że wszystko co najgorsze mają wspólne :-(Oli a może byśmy tak zrobiły jednego z tych naszych dwóch. Twój ma tam jakieś dobre cechy, mój też. Stworzymy sobie ideał i miesiąc u mnie , miesiąc u CiebieCo TY na to?

oli.b
Chociaz tyle, ja nie widzialam kwiatkow juz od... chyba dnia kobiet a moze urodzin (mam 23 marca), juz mi sie marzy np bukiecik polnych kwiatkow ( wcale ni musza byc roze) liczy sie gest;-), a karuzelka sliczna!!!