Bry dziewczyny! :-)
asia chetnie podalabym Ci jakas strone tej kosmetyczki ale niestety nie posiada takowej wiec sama nie wiem dokladnie jaki ma cennik i co robi. No i caly czas sie gryze czy jednak nie zadzwonic i nie zrezygnowac. Pod domem mam kosmetyczke ktora robi pedicure za 20€ (80zl) Nie wiem dokladnie co za to oferuje ale przynajmniej mniej kosztuje niz ta w Szczecinie no i do tego moge pojsc do niej w ciagu dnia i moj M nie musia na mnie 1,5 godziny czekac. Z drugiej strony chetnie sprawdzilabym co ona za 140 zl wiec nie wiem zupelnie co robic
magda, ewelinak moge sobie wyobrazic ze Wam smutno jest po tym jak dzieci wyjechaly ale na pewno Wam sie przyda troche spokoju a i one sie pewnie wyszalejac za caly rok. Na pewno szybko ten czas zleci.
ewelinak bardzo fajne meble. Mam nadzieje ze tym razem przy dostawie nie bedziesz miala zadnych przykrych niespodzianek.
kardamon Lenka - bardzo dobry wybor

Ja juz tez wszystko co kupilam do tej pory pierwszy raz wypralam. Mam nadzieje ze w ten weekend odbierzemy wozek i moze w nastepnym tygodniu kupimy bujaczek i wtedy bede prala kolejna ture. Tez chcialabym byc juz ze wszystkim gotowa na polowe sierpnia ale to wszystko zalezy od tego kiedy przyjdzie szafa dla malej. Licze na to ze najpozniej w pierwszym tygodniu sierpnia i wtedy bede miala gdzie rzeczy pochowac bo na razie oprocz szuflady w lozku nie mam miejsca.
Mala chyba sporo urosla bo od wczoraj a dzisiaj to juz na potege wierci sie strasznie wiec chyba przeszkadza jej ze ma malo miejsca. Dodatkowo kazdy jej ruch widac dokladnie na brzuchu i czuc oczywiscie tez
Moj M w sobote wieczorem zlapal ja ustami za noge bo akurat jak z nia rozmawial i calowal to sie wypiela

Jego mina - bezcenna

Fajnie ze moge ja teraz juz tak dokladnie czuc chociaz czasami jak mnie kopnie albo sie tak rusza ze mam wrazenie ze mi kiszki wykreca to juz mniej mi sie to podoba ale coz, taka uroda ciazy :-)
Ide sniadanko zjesc.
Milego dnia wszystkim :-)