reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej dziewczyny :)
jak tam weekend Wam zleciał ?? ja byłam w sobotę na rybach z chłopakami i moim spalam w samochodzie strasznie potem mnie kolana bolały ale potem rozchodziłam, przed południem mój pojechał po moich rodziców no i grillowanie ... ja chciałam się troszkę opalić bo byłam "blada twarz" więc posiedziałam na słoneczku potem cień i tak na zmianę, wieczorem jak przyjechałam do domu i jak po kąpieli spojrzałam w lustro to krzyknęłam "o Boże!!! " no więc wszytko mówi samo za siebie teraz jestem "spalona twarz" cierpię od wczoraj wieczorem jak się położyłam do łóżka na zmianę z moim jękaliśmy z bólu :-( mam za swoje teraz jestem czerwona i obolała nie mogę się do tchnąć :-(
jak tam nasze ciężaróweczki się czują ?? mama nadzieję, że wszystko w porządku ??

reklama
Ael mnie się wydaje,że poród będziesz miała wcześniej :-p

Mnie się tyż tak wydaje, szczególnie, że będzie cc :-)

Ael to już mało czasu zostało :-) A powiedz kochana, kompletujesz już rzeczy dla dzidzi???

Jak tam mało 3 miechy! Kupę czasu :-D Na razie nic nie robimy bo remont trwa i trwać będzie. Wszelkie zwożone ubranka i inne rzeczy składują się u moich rodziców. Poza tym i tak musimy poczekać aż mój oficjalnie dostanie pracę na kolei. Teraz to nawet nie mam co szukać rzeczy czy cokolwiek kupować.

Ael zapomniałam, że u Was ten remont, a przede wszystkim praca mężą... ;-) Za męża trzymam kciuki :tak:
No ale fajny czas Was czeka... aaaach

Ael ja znów kocham zakupy, a dla dzidzi są tak świetne rzeczy, że aż oczopląsu można dostać. :nerd:Ciesz się tym...

A co do remontu, to on sie przeciez kiedyś skończy, prawda??? wtedy będziesz miała ładną łazienkę z piękną kabiną przysznicową ;-)

Ael ale zobacz z tej perspektywy jak remont już będzie zrobiony to staniesz i popatrzysz i powiesz jak fajnie że już wszystko zrobione i będziesz miała czas dla siebie i dziecka :-)

Ael ja znów kocham zakupy, a dla dzidzi są tak świetne rzeczy, że aż oczopląsu można dostać. :nerd:Ciesz się tym...

A co do remontu, to on sie przeciez kiedyś skończy, prawda??? wtedy będziesz miała ładną łazienkę z piękną kabiną przysznicową ;-)

No skończy się myślałam, że do wtorku ewentualnie środy przyszłego tygodnia, a tu znowu 2 tygodnie od dziś....
Miały być kafelki jutro kładzione bo przyjdą właśnie jutro, ale nie, bo musimy znowu tych od wodnej kanalizacji by przekuła świeżo tynkowaną ścianę i poprzenosiła rury kawałek dalej na ścianie, znowu tynk i znowu 2 dni na wyschnięcie....
Ocipieć można.

Rzeczy są fajne, ale tyle tego jest, że na razie nie chce o tym myśleć. Potem mój będzie mi biadolić, a po co to a na co tamto, a czemu tyle, a czy musimy to mieć...

Ael ale zobacz z tej perspektywy jak remont już będzie zrobiony to staniesz i popatrzysz i powiesz jak fajnie że już wszystko zrobione i będziesz miała czas dla siebie i dziecka :-)

Haaah, po remoncie łazienki czeka nas remont dwóch pokoi w tym wymiana wszystkich mebli w jednym pokoju, dla naszych potrzeb....

Czesc dziewczynki:)
Ja juz po urodzinowym wyjezdzie i po slubie siostry wraz z tygodniowym pobytem w rodzinnym miescie:)
Byłam dzis na wizycie u gina i niestety ciąża się nie utrzymała:(zatrzymała się 3 tyg temu zaraz po wizycie i teraz czekam na poronieniea jak nie to szpital wiec trzymajcie kciuki zeby wszystko się ładnie wyczysciło i było dobrze....
no i za kolejne starania bo w koncu do trzech razy sztuka:):)

Pozdrawiam ciepło i was podczytuje wiec w razie pytan bede odpowiadac ale nie smutac mi się tu bardzo z mojego powodu,bo mysle pozytywnie:):)

Te które testuja niebawem trzymam kciuki....&&&&&&&&&&&&&&&&&
Te które owulują to duzo przyjemnosci w łózku życzę
A reszcie po prostu miłego dnia :):)

Witam wlecialam do was na spiaco i idę dalej spac .bo myslalam ze dziurka cos napisała a tu nic trzymam kochana&&&&&&&&&&6

reklama
Ael, jak sobie pomyślą ,że ja mam marudzić w ciąży jak Ty, to ja nie chce ciąży być :-)

Gosia.. :-( przykro mi..:-( ale fajnie,że pozytywnie się nastawiłaś :-)

Do góry