reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Ja się cieszę, że kupiliśmy używany zestaw. Jakbym miała nowy, to trochę żal mi by było kupować coś nowego. A chyba żadna (albo prawie żadna) ze spacerówek z wózków wielofunkcyjnych do lekkich nie należy - a na tym właśnie mi zależało.

ja dzis wybrałam fotelik samochodowy który chcemy kupić Recaro Young Sport za 800zł . Mój mąż tylko tej firmie wierzy ,ja bardziej maxi cosi , ale się uparł a cena praktycznie ta sama ;-)

Ostatnia edycja:
delfinku a ten fotelik rozklada sie choc troszke?bo mimo to jest wazne zwlaszcza na dlugich trasach a jakos nie moge tego doczytac na aukcji.

a jak juz chcecie wydac 800 zl to moze przekonaj meza do tego...... Maxi Cosi Mobi#

kochana trochę sie rozkłada ,ale nie tyle jak w innych fotelikach bo ta firma wychodzi z założenia że pozycja bardziej leżąca nie jest tak bezpieczna . Ta firma produkuje fotele do aut ,w tym typowo wyścigowych i mój mąż jako mechanik uparł się na nią ,tym bardziej że znajomy fizjoterapeuta tez ma taki do swojego syna . Co do ceny to na takie trasy musi być dobry fotelik ,tym bardziej że ten fotelik jest w sumie do końca to wcale nie wychodzi dużo jak sie dzieli na lata ;-) a ty jaki kupiłaś ,czy chcesz kupic ? Ja mysle nad kupnem bo moja jest za szeroka do nosidła ,i ma 9 kg spokojnie ;-)

reklama
kochana trochę sie rozkłada ,ale nie tyle jak w innych fotelikach bo ta firma wychodzi z założenia że pozycja bardziej leżąca nie jest tak bezpieczna . Ta firma produkuje fotele do aut ,w tym typowo wyścigowych i mój mąż jako mechanik uparł się na nią ,tym bardziej że znajomy fizjoterapeuta tez ma taki do swojego syna . Co do ceny to na takie trasy musi być dobry fotelik ,tym bardziej że ten fotelik jest w sumie do końca to wcale nie wychodzi dużo jak sie dzieli na lata ;-) a ty jaki kupiłaś ,czy chcesz kupic ? Ja mysle nad kupnem bo moja jest za szeroka do nosidła ,i ma 9 kg spokojnie ;-)

my mamy ten ktory oslalam ci w linku maxi cosi........nasz jeszcze sie miesci w foteliku bo jest do 13kg i glowa mu jeszcze nie wystaje wiec chce go jak najdluzej wnib wozic bo jeszcze nie siedzi samodzielnie wiec tak jest bezpieczniej.

Do góry