reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej wrocilismy po 19 do domku...
2 godz w korku masakra byl wypadek...
odezwe sie w wolnej chwili buziaki :tak::tak:

napewno mam full zaleglosci :confused:

reklama
moja wlasnie zasnela. i to na rogalu sie opierała, bawiła łapkami, a ja patrze a ona miękkie oko i odjazd. na ece i do łózia....a ona jak zwłoki sie leje haha. niech śpi. ja tez zaraz ide. taka pooda, ze aż dziw, ze nie przespałam całego dnia.

Hej!
Wczorajszy dzień był okropny:wściekła/y:. Nie dość,że pogoda do bani,to jeszcze Franek nie chciał spać w dzień. Wieczorem myślałam,że zaśnie normalnie,to od 18(bo tak zawsze idzie spać) go usypiałam do 22:szok:. I dzisiaj standardowa pobudka 0 5.30:-p. Kubę wczoraj wysłałam do Hip-Hopu,żeby się wyszalał. Chociaż on był zadowolony:-).
Dzisiaj jadę do mamy.
Miłego dnia

Dzień dobry!

Kto wyłączy ten deszcz?

Ja już w pracy, paaaada i spać się chce!
Kawusia mam nadzieje ze doda mi energii, ale w końcu jest piątek:)

Madzia, widziałam Cie w niedziele w policku, jechaliście.

Buziaki ;)

Pr czołem pracy ;)

halo katgen;]A ja dzis do fryzjera po pracy;] a jutro zabieramy mloda i siostry mojego M do Poznania do zoo a Jasko zostaje z babcia;] no to sie pochwalilam;p

A ja mam FIRANKI (dzięki Daffi :blink:) Pochwalę się jak dojadę do domku i zrobię fotkę;)

Pr fajnie;) Ale jakoś zoo w Poznaniu nie lubię...

czesc:-)
pr zeby tylko pogoda nie popsula wam planow
katgen ja jzu dawno po kawce,jak tako pomogla
emiliab skad ja to znam,moj maly wczoraj nie spal od 7-45 do 20-45:wściekła/y:
poki c kolejny dzien w domu,niewiem co bede robic,chce isc do miasta ale czy ktoras zechce przyjsc do dawida hmm:-(
Katgen jak dzieki daffi?ja tez chce kupic firanke do sypialni,czekam na fotke:-)

reklama
Do góry