reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

fajny, o ile nie przeszkadza Ci brak pałąka to wydaje sie być ok. Chociaz przy tych kółeczkach to w zime nie ujedziesz......ale chyba tu problem zaczyna sie z każdą spacerówką....
Ciekawe jakie siedzisko ma wymiary. Widziałam juz na prawde miniaturowe a z racji tego ze Asia to babka niczego sobie wolałabym to na Twoim miejscu sprawdzic ;p
Ok z ciekawości znalazłam wymiary i sa ok - standardowe :) takze nie bedzie to taka mini miniaturka :)

Ostatnia edycja:
reklama

Gosia on jest ciężki a po złożeniu duży:tak::tak:

z mamas&papas warte uwagi według mnie są te wózeczki:

MAMAS&PAPAS - TREK spacerówka różne kolory (1721355427) - Aukcje internetowe Allegro

PROMOCJA!!!! MAMAS & PAPAS TRIP (1719492596) - Aukcje internetowe Allegro

jeżeli chodzi o pałąk to ten z maclarena powinien pasować

chciałaś x-landera XS Gosia a czy ty nim jeździłaś bo on jest strasznie wysoki ja mam 164 i dla mnie stanowczo z a wysoko te rączki są bo koleżanka kupiła i pojeździłam sobie nim natomiast jest meeega lekki

ACHA I JESZCZE JEDNO NIE KUPUJ W CIEMNO UŻYWANEGO WÓZKA JA KUPIŁAM TAKĄ SPACERÓWKĘ I PORAŻKA :(:(:(:(

Dziunka - nie za dużo wymagań naraz? ;-):-D zobaczę co znajdę swoimi kanałami....;-)

Edit. znalazłam niestandardowe ... niestety parasolka jedynie Maclaren Volo wg. norm EU - do 15 kg / wg producenta i norm USA - do 25 kg. , inne jak są do 25 kg to są na pompowanych kołach i waga 10 kg!:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry