reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Dziunka oprócz tego co Ci kiedyś pokazywałam easygo senso myslałam tez o takim:Wózek Spacerowy EASY GO MILO +OKRYCIE+FOLIA!!! (1721308865) - Aukcje internetowe Allegro

No własnie się nad tym zastanawiałam, ale ten pokrowiec, wygląda jakby przeciąg był w środku;-)

a nie chcesz takiego jak ma Twoja mama? tez spoko no i sprawdzony z 1-szej reki ;p

Nowy Wózek spacerowy Cybex Ruby Parasolka jak VOLO (1731914819) - Aukcje internetowe Allegro

ŚLICZNY I CUDNY ale kto mi tą aukcję wygra???;-)

Maclareny to moje marzenie:tak: ale te ceny....huhuhu....

No to albo Easy Go Senso albo Milo... całkiem o senso zapomniałam.

Mama trochę mnie znięchęcił popsuty pałąk w wózku Mamy, tym bardziej że działał dopóki Asia nie wsiadła do wózka, a potem z niego wyszła...i już był popsuty... niby przy zdejmowaniu pękł, ale kto go tam wie.

Ostatnia edycja:
reklama
Mhm rozumiem Cie co do wózka od mamy - najgorzej jak sie czlowiek do czegos zrazi ;p, chociaz bardzo bardzo ładny jest ten wózek we fiolecie ;))

A co do aukcji zawsze mozna spróbowac z licytacją......

A odnośnie EasyGo to szczerze mówiąc milo za chiny mi sie nie podba, natomiast senso są bardzo ładne. Nawet u mnie jedna mama nim jeździ ze starszakiem ;]

Iza już kiedyś to pokazywała, w życiu bym nie kupiła choćby ze względu na wystawienie dziecka na: począwszy od wiatru, much, kończąc na urazach (np. podczas "stłuczki").

A w Karwi widziałam ojca z dzieckiem w foteliku między kierownicą a siodełkiem. Super patent bo w czasie "stłuczki" dziecko ma ochronę - z przodu jest poducha. Fotelik rower siodełko dziecko NOWOŚĆ - HIT !!! (1617580185) - Aukcje internetowe Allegro

mamy ten fotelik dla Kacpra i moge go polecic:-) maly zadowolony bo wszystko widzi i nawet raz sie zdrzemnal na wycieczce:-)

Dziunka znajoma miala tego ollie i byla zadowolona....co do maclarenow to teraz najlepiej kupowac bo malo ludzi na all siedzi ale nie wiem czy sa jakies fioletowe. ja teraz szukam maclarena questa.

Aga a co nietak z Twoja spacerowka??

Dziunka mi się też bardziej podoba senso niz milo. Co do tego cybexa to o ile dobrze pamietam w nim się oparcie nie rozkłada.

reklama
Pilnuję aukcji na allegro, jak nie wygram tego wózka to się zamorduję:cool: a nie wygram bo licytuję pierwszy raz w życiu. Masakra jakaś:baffled: za 20 minut koniec, trzymajcie kciuki!

Do góry