reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
oooooooo ja też nie zgadzam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a wpływ jakis musimy mieć....kto zna jakieś sposoby na zaklinanie pogody????

edit:
u nas jest sloneczko...huuurrrrrrrrrraaaaaaaaa!!!!!

a jak grzeje!!!!!

my już po spacerku, podglądam ostatnio prognozę godzinową i wg niej miala byc burza o 15(ostatnio się sprawdzała), więc od 11 szalałyśmy na placu zabaw aby wykorzystać pogodę.Burzy jeszcze nie ma , ale po chmurach widać, że będzie tylko nie wiadomo kiedy- może zdążymy po obiedzie wyjść jeszcze na troszkę. Bianka maluje farbami ja gotuję ziemniaczki i wczorajsza rybke po grecku podgrzewam dla Bianki a wieczorem tatuśkowi rybke wg przepisu Tygryska będę piec zobaczymy co mi z tego wyjdzie:-) jak juz na nia patrzę to mnie mdli i te oczy... blleee, ale zawinę w folię aluminiową, więc nie będę jej widziała:-D

Kochane, Indianie jakieś tańce wyczyniali. Może i my musimy takie uga buga zrobić...
U mnie dzis co chwilę pada i jest chłodno...

Kankiya widzę, że się strasznie poświęcasz... ja bym chyba taka dobra nie była.

Kochane, Indianie jakieś tańce wyczyniali. Może i my musimy takie uga buga zrobić...
U mnie dzis co chwilę pada i jest chłodno...

Kankiya widzę, że się strasznie poświęcasz... ja bym chyba taka dobra nie była.
odwdzięczam się chłopu za to,że nas utrzymuje i za to,że mi brakującą kasę do szczepionki pożyczył aa i po to aby jak odejdę,żeby żałował do końca życia:-D:-D jak pójdę do pracy to się skończy kochana:-)

a tańce dobry pomysł ja zacznę wieczorem:tak:;-)

Madzieńko w coś trzeba wierzyć;-), jejku super byłoby ,w końcu wakacje..

Ostatnia edycja:
mykamy na dwór laseczki, jeszcze mamy troszkę słońca a wg prognozy godzinowej deszcze dopiero po 19:-D:-D więc troszkę jeszcze połazimy, papap

reklama
Kochane witamy i my:)

u nas LEJE!!!!!!!!!!!!!!! w kocnu dzien odpoczynku:) nie wiem czy Mari jest taka zachwycona jak ja,ale juz mi zapowiedziala,ze bedziemy skakac po kaluzach...wiec chyba nawet jej pasuje;) swoja droga nauki swinki peppy daja sie Mari niezle we znaki:) hahahha

ja tez slyszalam,ze w Poslce ma byc cieplutko w sierpniu:) tatus mi cosik napomnial....wiec kto wie!!

sciskam Was;*

Do góry