reklama
Milena23uk
Fanka BB :)
AniA wspolczuje ;((moze zagadaj z kim i powiedz ze zglosisz sie do swojego doktora jak wroci z urlopu... ? biedaczko naprawde wspolczuje :-(
#rabbit#
hejka...ja dzisiaj w lepszym nastroju ale znowu ta pogoda powoduje że spać mi się chce....no cóż
rainmanka ja właśnie rozmawiałam z ordynatorem....a że mój lekarz jest dyrektorem całego szpitala to woli poczekać na niego....ale już się pogodziłam z tym leżeniem....w końcu to dla dobra dzieciaków...
a wy mamuśki jak się dzisiaj czujecie??
rainmanka ja właśnie rozmawiałam z ordynatorem....a że mój lekarz jest dyrektorem całego szpitala to woli poczekać na niego....ale już się pogodziłam z tym leżeniem....w końcu to dla dobra dzieciaków...
a wy mamuśki jak się dzisiaj czujecie??
Ewa210
Zaangażowana w BB
czesc rabbit nocke miałam przewaloną,wszystko boli , drętwije masakra. Mam pytanie biore ten lek fenoterol i czuje się nie najgorzej i sama nie wiem na ile moge sobie pozwolic , bo niby nie mam juz skurczy a brzuch pobolewa od czasu do czasu ,ale te leżenie mnie dobija ,męcze sietym sto razt bardziej niz chodzeniem .
hejka podwójne szczęściary
Któras pytała o opryszczkę wargowa..ta nie jest groźna w ciąży na szczęście
walczyłam z nią w pierwszej ciąży.Mi pomagał antywir,można łykać dodatkowo witaminę b complex.
co do samopoczucia to ja mam od 2 tygodni spadek formy na maxa...i lenia okropnego,a do końca drogi szmat(teoretycznie 12 tygodni) i jeszcze boję się porodu sn jak cholera!!też tak macie?
Któras pytała o opryszczkę wargowa..ta nie jest groźna w ciąży na szczęście
co do samopoczucia to ja mam od 2 tygodni spadek formy na maxa...i lenia okropnego,a do końca drogi szmat(teoretycznie 12 tygodni) i jeszcze boję się porodu sn jak cholera!!też tak macie?
reklama
karola2112
dziewczyny mam pytanie odnośnie sciągnietego mleka:
- czy można przechowywać je w butelce ze smoczkiem w lodówce? jak długo?
- i jak długo może stać w temp pokojowej?
Rabbit - trzymam kciuki żebbyś jak najszybciej wyszła, a za mężem to ja też bym bardzo tęskniła....
- czy można przechowywać je w butelce ze smoczkiem w lodówce? jak długo?
- i jak długo może stać w temp pokojowej?
Rabbit - trzymam kciuki żebbyś jak najszybciej wyszła, a za mężem to ja też bym bardzo tęskniła....
Podziel się: