• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
jest jest ...
ma ktos moze wiadomosci od Karola79?? moja mala posiala mi gdzies ladowarke do telefonu i nie mam jak napisac... Rabbit tez nie ma wiadomosci od niej , kurcze martwie sie :-(

z ania rozmawialam na fb dzisiaj, czuje sie dobrze, jutro chce rozmawiac z lekarzami czy musi czekac na lekarza, o Karoli nic nie wiem

jak wam mija dzionek?? mi fatalnie, maz jeszcze nie zdazyl wrocic (wyjechal w srode o 4 rano) a juz wiem ze o 5 rano ma pociag do wawy i wraca dopiero we wtorek... ahhh powoli juz tego nie wytrzymuje :( jutro mam wizyte u gina, ciekawe ile dziewczynki juz waza... ahhh normalnie wyc mi sie chce...

Ewelina bedzie dobrze ;) 3mam kciuki za jutrzejsza wizyte ;) male napewno urosly! chcialam dzis zrobic ciasteczka z Twojego przepisu ,ale jakos mialam lenia. jutro duzy remont i mezus szykuje miejsce, a mnie tak nic sie nie chce .... ;/

ojjj do remontu/malowania tez sie przymierzam... trzeba 2 pokoje wymalowac, dodatkowe polki w lazience zrobic, dodatkowe haczyki na reczniczki... ale jakos ciezko to robic jak meza w domu nigdy nie ma...
najchetniej sama bym zlapala walek i zaczela malowac ale boje sie o dziewczynki :(

HELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ:)))
Juz jestem w domku, wróciłam wczoraj wieczorem. Mieli mnie wypisac dzisiaj po obchodzie ale mój męzus tak sie wczoraj rozłozył, że miał 38 i 9 ijak stwierdził umiera, wiec Matka Polka pospiesznie ruszyła z pomocą. Jak wpadłam do domu jakos mu sie polepszyło.
Czuje sie swietnie, dzieci wazą po 900 i 970. Toska głowkowo, a Stas poprzecznie.
Poznałam swietne ladski w szpitalu i naprawde było miło, miałysmy fure smiechu, w ogóle ten szpital jest super wiec i personel naprawde umilał nam czas.
Dziękuje wszystkim za kciuki.

ooo karola to super wieść....bo już się martwiłyśmy....ja jeszcze trochę pokisze tutaj :( bo mój lekarz wraca dopiero w czwartek więc muszę czekać....co postanowi....hmmmm a ja chce już do domu...tym bardziej że moja współlokatorka poszła rodzić...i nie wiem kogo teraz mi dadzą.....

ranne ptaszki z Was:)

Karola79 - super ze juz w domku jestes i wszystko ok, a jak ładnie dziewczynki ważą:) w jakim szpitalu byłaś?

Rabbit - pogadaj z lekarzami, a nóż wypuszcza Cie szybciej, trzymam kciuki

Milenka po remoncie pokoiku poproszę foty:)

u nas szaro, zimno i bleee

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry