reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

sweet najbezpieczniej w dniu spodziewanej @
milia ja jestem uzależniona od słodkości i chipsów:-D
no i ostatnio choruję na koncert takiego jednego zespołu...:sorry::-D

reklama
2sweet...mnie dziewczyny pouczyly, ze trzeba testowac od dnia spodziewanej @

eee, to jezeli chodzi o uzaleznienia to chyba takie male łakomstwa nie sa brane pod uwage:-) bo ja bym miala duzo grzechow:-)

Fifka...ja mam dokladnie to samo, ale podobno slonce niedlugo ma wyjsc...z kolei pewnie wtedy beda upaly i z domu tez sie bedzie ciezko wytoczyc :-) tak zle i tak nie dobrze

Ostatnia edycja:
Sweet, nie możesz się już doszukiwać objawów, jak owu była niecały tydzień temu. Zresztą nie ma objawów przed @ ;) może czasem przeczucie, nic więcej A testować najlepiej w dniu @.

Nałogi... Książki, ale chyba nie o to pytacie. I herbata, do której już wróciłam, bo na początku ciąży mnie odrzuciło

sweet testowanie najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki, nie każda kobieta ma jakieś objawy na samym początku. najlepiej staraj się nie wmawiać że coś Cie boli i to może być objaw ciąży ... mniej niepotrzebnych stresów :)

no wlasnie,b o ja juz w paranoje popadam, np. nie chce nic podnosic zbyt ciezkiego "na wszelki wypadek" itd:) musze przestac o tym myslec po prostu
jak ja wytrzymam jeszcze tydzien do testow?:(

sweet :) ja też testuję za tydzień :) raczej staram się żyć tak jak żyłam :) Niby jakąś tam nadzieje mam że się udało .... ale po chwili znowu że na pewno nie ... tak więc wczoraj na grilu pozwoliłam sobie popalić szisze :p . Co ma być to będzie ... chociaż nie ukrywam że wolałabym już być po testowaniu :D

Mój mąż też pali nałogowo, do tego chodzi na siłownie więc je te wszystkie suplementy diety.
Ja tylko podpalałam na imprezkach do piwka... :p

ja palilam przed ciaza przed starankami a gdy zaczelismy sie starac przestalam a maz nadal pali a dzidzia jest wiec co do palenia papieroskow to tylko moze spowodowac ze sa mniej zywotne a nie ze nie zajdzie sie w ciaze ;-) bo idzie zajsc ;-) jestem tego przykladem teraz maz chodzi na gore do tescia pokoju bo on tez pali lub na balkon;-)

no wlasnie,b o ja juz w paranoje popadam, np. nie chce nic podnosic zbyt ciezkiego "na wszelki wypadek" itd:) musze przestac o tym myslec po prostu
jak ja wytrzymam jeszcze tydzien do testow?:(

dokladnie mialam tak samo jakis tydzien temu jeszcze :-), teraz jestem 5 dni do @ i kompletnie odpuscilam. dziewczyny mi podpowiedzialy, ze nie moge sie stresowac i wymyslac sobie kolejnych dolegliwosci ciazowych, bo potem rozczarowanie boli. ja mysle, ze lepiej jest sie rozczarowac pozytywnie:-) to oczywiscie nie wyklucza tego, ze chcialabym, zeby @ nie przyszla. a to twoj pierwszy cykl staran?

reklama
Do góry