reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

Czesc dziewczyny ale tu posucha. Ciesze się rabiit ze już jestes z nami . Ja dalej leze juytro do gin mam nadzieje ze bedzie bardziej optymistycznie bo dostaje w głowe spie po 3 godziny w nocy mężuś się smieje ze mam trening przed blizniakami . Powiem wam ze te lezenie jest męczące hihihi no ale lepiej w domku niz w szpitalu.

reklama
HEK EWA 3mam kciuki za wizyte. ja mam jutro polozna o 10 rano...
a jesli choidzi o kocyki to nigdy nie uzywalam welurowych... nie wiem gdzie mozna takie dostac... moze allegro?? ja kupuje z mikrofibry. mam po mojej Julce 3 lata kocyki i sa nadal tak mieciutkie jak noiwe ;)

hej dziewczyny :))

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)
ja mam dopiero za tydzień, te 4 tyg. strasznie mi się dłużą...
Umówiłam się na usg genetyczne pod koniec sierpnia...

na plusie mam już 6 kg, ale nie mogę przestać jeść :szok:

aa... jeszcze zapytam, w którym tc. poczułyście ruchy dzieci?
bo ja jeszcze jakoś wyraźnie ich nie czuję..

dobrego dnia Wam życzę :)

hejka lasencje!!! wstawać...!! mnie dzisiaj obudził silny skurcz łydki....masakra...(mogę dodać go do wszystkich moich objawów ciążowych)
trzymam kciukasy za wizyty!!! ja ruchy czułam tak od 16 tygodnia, a kocyk welurowy widziałam na allegro....

31t (1019 x 1109).jpga oto mój wczorajszy brzusio....trochę niewyraźne ale co tam :p

hej dziewczyny, co tam?? my juz od 7 z mackiem na nogach, normalnie mowie wam jak moj maz w koncu nie wroci do domu to mu pokaze jak mocno mozna kogos kopnac bedac w 23 tc ;)

ja wlasnie sobie robilam symulacje zakupow dla dziewczynek w sklepie internetowym i jestem w szoku bo z lozeczkami, fotelikami + nastepny fotelik macka wyszlo 3500, myslalam ze bedzie wiecej... wiadomo ze i tak wiecej wydam bo jak juz bede w sklepie to jak zawsze bedzie a to sie przyda a to sie przyda ;)

noo nic... powoli trzeba zaczac kupowac rozne rzeczy :)

hej dzoewczyny ja zaraz lece na wizyte.
ruchy czulam od ok 15 tyg, wydawalo mi sie ze poczulam cos 14+1 ale nie bylam pewna wiec oficjalnie 15.
Ania super brzusio!! juz coraz blizej jestesmy dziewczyny ;)

reklama
to widze mały ruch na BB:)

Rabbit dobrze ze już w domku:) dam znać jak boli wyjęcie pessara - dzis mam wizytę ostatnią i usunięcie przyjaciela:-) super brzusio taki równiótki:) u mnie już dzieciaki się wypinają kazde w inną stronę i wieczorami nie jestem w stanie chodzić po domku bo są tak silne że mam wrazenie ze brzuch mi pęknie dosłownie, tym bardziej ze jak chodze to one bardziej sie wiercą, wypinają, biedactwa pewno im już ciasno

Milenka - daj znać jak po wizycie i czy wysyłać Ci cordafen?

mamaMacka - przypuszczam jak ciężko może być:)ale co do aktywnosci zaleconej przez lekarza to się zgadzam:) człowiek lepiej się czuje jak się rusza:)
wczoraj bylismy na spacerku i 1 facet nie wytrzymał i zapytał się czy ja aby nie powinnam już rodzić, he he he ogólnie już dziwnie się na mnie ludzie patrzą ale przepuścić o nie

status na dziś - 110 w pasie i 12kg na + i powiem szczerze zaczyna się robić ciężko......

co do ruchów początek 17tc:)

Do góry