reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Rabbit - ja sama nie moge w to uwierzyc ze to juz prawie:) mam nadzieje ze na dzisiejszej wizycie nic nie ulegnie zmianie i czwartek aktualny:) dam znac po co i jak
co do pessara moze pogadaj ze swoim gin jak wróci? mi pessar zakładała gin w gabinecie na wizycie pryw

dzisiaj jeszcze szykuje pokoik, łózeczka i chyba po raz setny przepakowywuje torbe.....ogólnie na d... nie moge usiedziec jakies siły dziwne dostałam:-D

karola...a powiedz mi jak nagle ci tak urósł brzusio...to od tej pory czułaś dół brzusia...znaczy wiesz taki ucisk dzieciaków na krocze...na ścięgna i biodra....bo mnie teraz dużo urósł...i ciągle czuję dół brzucha...

rabbit zadaniem pessara między innymi jest właśnie to ze nie czujesz tego napięcia na dole brzucha i ja dopiero teraz czuję pachwiny i biodra ale to głownie po spacerze, może pogadaj z gin bo mi lepiej było z tymi dyskonforetem w dole brzucha bo tak na prawde przy pessarze go nie czuję

Czesc dziewczynki widze ze dzisiaj cos sie dzieje. Karola zazdroszcze ci ze juz tuz tuz i gratuluje ,ze dałaś rade wytrzymać do tego terminu. Rabitt ja tez bym chciała cesarke mój m powiedziała ze pogada z lekarzem nawet jak miałby zapłacic . zobaczymy .Jak narazie dostaje do głowy przez to lezenie czekam na dostawe ksązek bo na tv juz nie moge patrzec.

Hej dziewczyny , juz po wizycie i wcale nie czuje sie madrzejasza... wiem tylko ze mala nadal jest pupa na dole ;( chce mi sie plakac!!! :-( Karola zazdroszcze Ci,ze juz za oare dni zobaczysz swoje maluszki ;~) super!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry