reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Wika huśtawka nie będzie tylko dla Patryka ale i dla nas . taką duża 3 osobowa. Mamy taką domową ale mu sie znudziła a na tej dużej lubi bo ma towarzystwo. Drewno mamy juz na huśtawkę chyba z dwa miesiące ale nie ma kto sie za skręcanie zabrać bo mój chłop to raczej z tych leniwych jest.

aaa, fajne są te duże huśtawki, nam też sie zawsze taka marzyła, ale nie mielibyśmy jej gdzie postawić

Agnieszka, idziesz dzisiaj do pracy?? czy jeszcze masz urlop??

Agnieszka, idziesz dzisiaj do pracy?? czy jeszcze masz urlop??

Wika hej:)
Ja do pracy wracam 8go sierpnia.
Z urlopu z Pl wróciliśmy 26go lipca,poszłam na 2 dni do pracy i teraz w firmie mamy tygodniowy przestój więc mam że tak powiem przymusowy urlop ale Ja nie narzekam,dobrze mi,wylenię się a potem do pracy :-)

A Ty masz wolne całe wakacje?

to na pewno :tak:
A wybieracie się gdzieś na urlop?

już byliśmy od 5 do 14 lipca nad morzem w Łebie :)
A teraz w sierpniu to teoretycznie też byśmy mogli wyskoczyć chociaż na kilka dni,ale przez to wesele siostry mamy w domu masę roboty, no i na wesele trochę trzeba pozałatwiać i nie chiałabym zostawiać mamy z tym wszytskim samej

reklama
już byliśmy od 5 do 14 lipca nad morzem w Łebie :)
A teraz w sierpniu to teoretycznie też byśmy mogli wyskoczyć chociaż na kilka dni,ale przez to wesele siostry mamy w domu masę roboty, no i na wesele trochę trzeba pozałatwiać i nie chiałabym zostawiać mamy z tym wszytskim samej
aaa to fajnie że nad morzem byliście :-)
co do wesela to pewnie że trzeba pomóc-już dziś życzę Ci udanej zabawy:)

No nic Ja uciekam do obowiązków domowych ale będę do was zaglądała :tak:

Do góry