reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
hej kochane ,właśnie wróciłam z miasta zrobiłam sobie kawusię jaka dobra ...pycha
biggrin.gif

u nas pogoda piękna ,ale nie lubię w taką pogodę jeżdzić bo jestem jakaś rozdrażniona,zresztą wkurzyła mnie pani z urzędu ,no co za k...nie które ,że brak mi sił ,ale szkoda słów....
jak się okazało na usg dróg moczowych mam 6mm złóg w lewej nerce i dlatego mnie tak boli ten bok
unhappy.gif
jeszcze mam internistę i przepisze leki mam nadzieję się wykaraskać z tego przed kolejnym cyklem bo się ostro wkurze...ciągle coś pod górkę.
Lopop to jesteś lepsza ode mnie bo ja tylko ogórki robię i dżemiki.....
kinga85 na śpioszka go było wziąść.....duużo zdrówka dla M

u mnie miał być wczoraj seksik a zasnęłam i co znowu kicha:growl:

wiesz uda się w najmniej odpowiednim momencie tak jak mi się udało w marcu nawet nie wiem kiedy

bo to tak jest ,ja pierwszą ciąże to nie wiedziałam ,póki mi brzuch nie wydęło i nie zaczęłam się żle czuć ....a tak to nawet nie wiem kiedy ,póżniej człowiek myśli i liczy ;-)

Lopop to jesteś lepsza ode mnie bo ja tylko ogórki robię i dżemiki.....
ja mam dużą spiżarnię w piwnicy
już M się śmieje że tyle tego robię jak na zimę stulecia:-D i co roku półki dorabia
też uwielbiam swoje dżemiki
pewnie powidła też robisz????

widzisz po nieudanej IUI dałam sobie spokój i bach zaszłam no ale ... wiadomo:-( cóż zdarza się
w pierwszą zaszłam też tak bez liczenia i patrzenia

u mnie miał być wczoraj seksik a zasnęłam i co znowu kicha:growl:

wiesz uda się w najmniej odpowiednim momencie tak jak mi się udało w marcu nawet nie wiem kiedy

no to właśnie zazwyczaj tak jest...tylko jak tu nie myśleć i się wyluzować? Bo mnie już brakuje pomysłów :shocked2:

Zuzanka helloł ;-)

Dziewczynki a ja poproszę o kciuki za wizytkę:*

ja zaszłam ale była pozamaciczna po 5 chyba latach starań i mijają dzisiaj 2 lata i znowu duu..guzik:wściekła/y:
ale .....moja przyrodnia siostra miała in vitro raz podeszła i nic ,odpuściła bo z mężem się zaczęła nie dogadywać itd i drugiego roku zaszła ,kiedy już tak bardzo nie chciała bo myślała o rozwodzie (myślała ,ale seksik był bo jest niunio )
no ja robię powidła z truskawek,moreli i dżemy z borówek bo mojego M wujek ma plantacje.W tym roku odpuściłam bo mam jeszcze z tamtego roku :-)

suzi zaciskam mój synek robi Ratatuja na obiad więc rączki wolne mam :)
mi też brak pomysłów

o borówki uwielbiam - ale masz na myśli te amerykańskie pewnie bo leśnych to pewnie nie ma u was??

no to właśnie zazwyczaj tak jest...tylko jak tu nie myśleć i się wyluzować? Bo mnie już brakuje pomysłów :shocked2:

Zuzanka helloł ;-)

Dziewczynki a ja poproszę o kciuki za wizytkę:*

nie da się chyba ,że naprawdę jest się nawalonym w 4 litery jak to mój mówi...i się nie pamięta :-)mój brat zaproponował mojemu żeby dorzucał mi do herbaty pigułkę gwałtu to wtedy nie będę nic pamiętać ;-)mają pomysły co ?;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
suzi zaciskam mój synek robi Ratatuja na obiad więc rączki wolne mam :)
mi też brak pomysłów

o borówki uwielbiam - ale masz na myśli te amerykańskie pewnie bo leśnych to pewnie nie ma u was??

amerykańskie kochana u nas nie ma lasów za bardzo chyba,że kabaty ale to i tak nie wiem ,chyba nie było by chęci komu chodzić na nie bo ja to nie jestem wędrowniczek...

Do góry