reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
no co Ty...a duzo za niego dalas??nie szukasz innej spacerowki?moze sprzedaj go co/??

Gosia nie sprzedam bo mój mąż go "stuningował" :-:)-(
dałam za niego 300 więc tragedii nie ma ale jest nauczka UŻYWANEGO NEVER EVER...

JA CHCĘĘĘĘĘ ZAPPA :-) ale czy go się w końcu dorobię to już inna sprawa...

[A to nasz cybex:

Zobacz załącznik 377933Zobacz załącznik 377934Zobacz załącznik 377935

Po testach drogowych jestem zadowolona, Asia również. Nie mogę się zachwycić łatwością w prowadzeniu (nawet jak jest obładowany to jednym palcem mogę zawrócić) w podjeżdżaniu pod krawężnik, no i najważniejsze - łapię w jedną rękę wózek, na drugą biorę Asię i na 4 piętro bez bólu;-)

Aha i najbardziej podoba mi się to że drugiego takiego nie spotkam;-):-D
Też chcę taki wózek! śliczny jest!
Ja kupiłam dla Martyny bertoni star i to najgorszy wybór jakiego mogłam dokonać :( wózek tragedia! jedyne co ma fajne to kosz na zakupy ;) poza tym strasznie się nim jeździ! podjechać pod nawet najmniejszy krawężnik to porażka. kupiłam go w maju i już go wystawiłam na allegro! mam nadzieję, że się sprzeda, a wtedy będę szukać jakiegoś innego wózka .
Właśnie podoba mi się ten cybex i jest delit dot! nie wiem tylko czy finanse (czyt. mąż) pozwoli mi na taki drogi wózek, tym bardziej, że Martynka już mało w wózku chce siedzieć!

Aga sama mam chęć na zappa i chyba się w końcu zdecyduję jak przyjade na wiosne do PL ;) tylko chyba kupię siedzisko od tego xtra ;) , dałabyś fotkę po tuningu :)
Ula my zamiast pałąka używamy w wózku kierownicy P1050706.jpg i to się nam lepiej spisuje ;)

Gosia on jeststraszzzzzzny!!!! tragiczny i w ogóle najgorszy zakup w moim życiu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja się tylko buzzem poruszam a ten dziad stoi na klatce może go ktoś w końcu ukradnie...[/SIZE]

ahaahahahhaah ale się usmialam ;p

nie wiem czy ten pałąk az tak potrzebny hehehe ale ciacha albo picie albo ksiązeczkę byloby gdzie i jak trzymac :)

Gosia nie sprzedam bo mój mąż go "stuningował" :-:)-(
dałam za niego 300 więc tragedii nie ma ale jest nauczka UŻYWANEGO NEVER EVER...

JA CHCĘĘĘĘĘ ZAPPA :-) ale czy go się w końcu dorobię to już inna sprawa...

Aga pokaz to z tuningowane cacko:-)co tam Twoj M porobil przy nim...trzeba bylo od razy zappa brac i po sprawie albo maclarena:-)

reklama
ahaahahahhaah ale się usmialam ;p

nie wiem czy ten pałąk az tak potrzebny hehehe ale ciacha albo picie albo ksiązeczkę byloby gdzie i jak trzymac :)

Ula kiedy ja bym naprawdę chciała się go pozbyć....

Aga pokaz to z tuningowane cacko:-)co tam Twoj M porobil przy nim...trzeba bylo od razy zappa brac i po sprawie albo maclarena:-)

Gosia jak wrócę to zrobię zdjęcia bo teraz ładuję baterie a tuning hahahahahahaha mój mąż przewiertał rurki i teraz się wózek nie składa szkoda gadać...

Do góry