reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

zafasolkuję nie ja wychowałam tylko jak do Łodzi przyjechał to już był wybredny :p ma to chyba po swoim tacie:p

Klari do rybki fryteczki z jakąś suróweczką - normalnie jak nad morzem :D

Mój psiak już umówiony na jutro na operacje. Składamy się na nią bo nie ma co czekać aż się jakaś fundacja odezwie. Nie mogę na nią patrzeć jak się męczy chociaż i tak po wczorajszej kroplówce wygląda o niebo lepiej .

Truskawcia mój znajomy ma łuszczyce i jedzie na kuracje miesięczną nad morze martwe . Podobno ludzie którzy tam byli pozbyli się łuszczycy nawet na 18 lat :O

Ostatnia edycja:
reklama
kiedys robilam sama od podstaw, ale teraz jak odkrylam knorr i winiary to juz zapomnialam jak sie robi:-)

dawaj szybko przepis:-) sprobuje tak jak ty:-) tylko mam nadzieje, ze prosty jest

WITAM NOWA STARACZE :*!
Miesiwko mielone smażę na patelni z cebulką. W innym naczyniu miksuję malakserem 2 małe puszki pomidorów, dodaje sól pieprz, zioła prowansalskie, oregano i kilka suszonych śliwek lub moreli- tak z 5. Całość znów miksuję i patrzę czy dobre, czy mi smak odpowiada. jak mięso jest gotowe, to sos wlewam do mięsa i całość chwilkę gotuję - gotowe

A Milia właśnie mnie przestraszyła bo ja też ma bolesne @ a te testu owu co robiłam ani razu nie wyszły (mocno) pozytywne :-( teraz już mniej bolesne mam @ ale były czasy, ze ciemno przed oczami mi się z bólu robiło :-( Moja mamuśka też mówiła mi, że za młodu miała tak samo i po porodzie faktycznie jak ręką odjął :-) więc staram się jak mogę a tu dooopa :-p Mi też tylko ketanol pomaga :-I a u Ciebie nie wiesz czym to spowodowane było?

Milia- to chyba taki miesiąc, bo ja też dostałam @ dzień wcześniej :-p kurczę pomału tracę cierpliwość co do czekania :-( nigdy w tym dobra nie byłam :-D
Masz endometrioze? Powiedz jakie Ty masz objawy? A @ zawsze masz mega bolesne, czy są też nie bolesne?

ale ty nic sie nie boj, pewnie nie raz mialas robione usg, gdyby tylko twoj lekarz zobaczyl jakies cysty na jajnikach pewnie zwrocil by ci na to uwage....no ale ostroznosci nigdy za duzo.
ja jestem chora na endometrioze, z objawow - mocne skurcze macicy przy @, bole kregoslupa i dosyc obfite krwawienia i tak bylo jak nie bylam jeszcze zoperowana, bo te cysty trzeba usuwac. potem mialam kuracje 4 letnia-antykami no i teraz staram sie o dzidziusia, ale jak widac latwo nie bedzie...bo juz pierwszy cykl przeszedl a ja mam wrazenie, ze byl bezowulacyjny:-(
teraz mam @ - troche boli ale nie tak jak wczesniej (przed operacja), narazie lece na ibupromie i jest ok, ale co miesiac musze chodzic do gina i kontrolowac czy nie naroslo mi cos na jajnikach. aktualnie tez biore doopka, bo ona podobno na endo dobrze dziala...
pozdrawiam i mysle, ze najlepiej jakbys poszla do gina i poprostu zrobila usg dopochwowe, jezeli cos sie tam dzieje zlego (a pewnie wszystko jest ok) to na usg powinno to wyjsc:-)

Ostatnia edycja:
A przyszłam sobie z wami pogadać bo lepiej się poczułam, ale idę spadam bo wy gadacie o niebezpiecznym temacie dla mnie - gotowaniu. A ja nie mogę, nie mogę o tym gadać, ba nawet oglądać programów kulinarnych hihi :-D
Idę swój obiad robić :-D

Milia ja miałam cykle w miare normalne ale ten ostatni się strasznie przedłużył bo aż do 50 dni. Zrobiłam bete ale była za niska a dżin wczoraj dała mi lutke na wywołanie i masz…@ przyszła z czego ja się akurat bardzo cieszę bo jak nie ma @ to nie wiadomo czy jest owulka itd. A plamienie miałąm jedno, w 34 dc.
Teraz czekam pięc dni i będę brała CLO.

Olcia tulę kochana i współczuję.

Neciuszka…witam nową stareczkę. Skąd dokładnie kochana jesteś?

A i w ogóle powinnam odpisać każdej z Was ale jestem wkurzona strasznie na chłopa więc poczytam i poodpisuję później.

A ja nie wiem co zrobić na obiad, w ogóle mam dupowaty dzień przez te obtarte łokcie, jeszcze w sobotę badania i generalnie źle.... Więc też znikam, bo Was zanarzekam na śmierć...

Ooollcciiaaa haha Neciuszka skąd ja to znam-wszystko w dużych ilościach- ...;D Mój zawsze "ale malizną mi podjeżdża" :D , Z nim to tylko taki problem że wybredny jak francuski piesek :p także muszę się namęczyć z wymyślaniem potraw ;p[/QUOTE]

Mój na szczęście nie jest wybredny ale lodówkę czyści w takim tempie że nie wiem ;) ledwo zje obiad a już strzela drzwiczkami od lodówki ;)

reklama
Do góry