reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Łoj....jak na to patrzę, to stwierdzam, ze jak się wyrobimy przed moim porodem, to będzie CUD :szok: To stare mury i jak tylko się za coś złapiemy, to wychodzą kolejne pilne rzeczy do naprawy. Ale chcemy już zrobić to porządnie, żeby się nie okazało po zamontowaniu płyt czy gładzi, że trzeba kuć bo coś tam w przewodach...
Trwałoby to zdecydowanie szybciej gdybyśmy najęli firmę, a tak tylko mój Pan się w tym babra z niewielką moją pomocą...

reklama
pysia - już się nie mogę tego momentu doczekać :)))) ale to prawda, satysfakcja pewna :-)
Lecę Kochana na zakupy, życzę udanej imprezki i czekam na pazury :-p:-D

Loooo jezuuuu - ale naskrobaly! a teraz wez to nadrabiaj i spamietaj co komu napisac!!! :)

rurka : &&&& za walke

marcys : &&&& za bete! musi byc ciaza!!! beeeeeeeeeeedzie!!! :)

oliwka : kurujcie sie! a kobiecie bym poszla i powiedziala ze jak daej bedzie smazyla na starym oleju to to caly dzien przed buda bede jej stala i ostrzegala ludzi az zamknie ten swoj kramik !!!
dietka dla ninki jak najbardziej wskazana

wiolka : powodzenia w pracach domowych, pracowity czlowieku!!!

mama : milej pracy, sama bym sie chetnie do ciebie wybrala na brwi i woskowanie :)

mlodamamusia : sliczane foty, i dolanczam do dziewczyn : blon byl obledny :)

asionek : takiego dziadka to kurka lepiej unikac.... szok normalnie...
a to sobie wkrecilas schize :) ja tez tak czasem mam, ze sobie cos umysle, a pozniej mam swira na tym punkcie i sie motam, boje itp :)
ja z wyprawki kupuje tylko ciuszki i pielegnacje (kospmetyki pieluchy, nowa szczorke do wlosow) reszte aparatury mam. duze wydatki mi odeszly to szaleje z ciuszkami ;) wczoraj F. przytargal bejbikowi biale babcie skorkowe absorba :)
no i moze kupie babycook'a bo 2 mi sie przepalily/popusly i moze elektroniczna nianie - wczesniej nie potrzebowalam a teraz od kuchni/salonu do pokoi mam spory kawalek i chyba pewniej bede sie czula z niania... i tyle :)
^
pysia : super pazury! faktycznie jak tipsy wygladaja! splidne musisz miec, ja jak marcepanek : musze krotkie nosic bo mam miekkie ki mi sie wyginaja...

made : sliczny maniek :))))))))))))

Jos no dziedek jest normalnie pokrecony niezle :/ babcia tez podobna byla , ale juz nie zyje ..brak slow na nich
co do wyprawki to mi poszlo sprawnie wzystko , a ta wanienka to jakas trauma hehe chyba mi na leb sie rzucilo :)))
nic kupie zwykla i mam gdzies decyzja podjeta :)

mi tez sporo odpadlo , bo po siorki synku dostalam :) ciesze sie bardzo , bo i tak kasa idzie , a jakbym miala wszystko od poczatku do konca sama kupowac to bankructwo murowane hehe

Pysia wow niezle szpony :) kiedys tez takie zapuszczalam , teraz jakos juz nie lubie dlugich
wole krotkie ( ale nie za karotkie ) i kolorowe :)
chociaz ostatnio mam faze na cukierkowy delikatny roz :) i w koncu taki upolowalam hehe

to moje pazurki z dzisiaj
qfit2.jpg

pysia - kolorek w sam raz na imprezkę :-) piękne masz te szpony, zazdroszczę chyba tak samo jak tych dołeczków w policzkach :zawstydzona/y:

Asionek - pazurki też piękne, zadbane takie, bardzo mi się podobają :)))

A powiedzcie Kochane, robicie coś ze skórkami ? Bo mnie skórki do szału doprowadzają, i nie wiem już czy je obcinać, czy jednak odciągać i próbować ścierać za pomocą ręcznika...Poradźcie coś.

pysia - a czym obcinasz ? Ja mam takie małe nożyczki chirurgiczne, i po wycinaniu skórek wyglądam jak żona rzeźnika :eek: Takie małe skaleczenie, a krwi jak na kaszankę :))))))

I tym radełkiem się nie zacinasz ? Wiem jak to wygląda, nawet gdzieś powinnam mieć, ale jakoś nigdy nie próbowałam...

reklama
pysia - :-D))))) mam młodsze koleżanki :-p one mi pokazują takie gadżety :-):-):-))))))
A Ty kiedy na imprezkę ???
Dzwoniłam do córy i mówi, że u nich leje :szok: to mówię: trzeba było zostać w domu, tutaj piękna pogoda :-D))))

A mi się zachciało pierniczków :zawstydzona/y: mój Pan poszedł szukać...zjadłabym najchętniej tych alpejskich w białym lukrze, może znajdzie :confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry